Χοακίν Φίνιξ: Επιστρέφει ως Ναπολέοντας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ρίντλεϊ Σκοτ
H νέα ταινία θα έχει τον τίτλο Kitbag
ΤΑΙΝΙΕΣ

Χοακίν Φίνιξ: Επιστρέφει ως Ναπολέοντας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ρίντλεϊ Σκοτ

Χοακίν Φίνιξ: Μετά τον »Μονομάχο» οι δυο τους συναντιούνται ξανά.

Χοακίν Φίνιξ: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ σκηνοθετεί τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, ως Ναπολέοντα.

Δύο χρόνια μετά το Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία «Τζόκερ» και δύο δεκαετίες μετά την συνεργασία του με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Ο Μονομάχος» ο Χοακίν Φίνιξ, επιστρέφει στην κινηματογραφική δράση.

Η είδηση της νέας ταινίας είναι γνωστή εδώ και καιρό αλλά μόλις κυκλοφόρησε και ο τίτλος της ταινίας που θα επικεντρώνεται στην ιστορία του Μέγα Ναπολέοντα πριν τις μάχες που του χάρισαν τον χαρακτηρισμό «μέγας», αλλά και στην γεμάτη εντάσεις σχέση του με την γυναίκα του Ζοζεφίνα.

Το «Kitbag» του 84χρονου Σκοτ θα είναι σε σενάριο του Ντέιβιντ Σκάρπα. Μια πρώτη γεύση από όσα θα δούμε στην ταινία «Kitbag» δίνει ο διάσημος σκηνοθέτης λέγοντας ότι ο «Ναπολέων ήθελε να κατακτήσει τον κόσμο για να κατακτήσει την Τζοζεφίνα, ότι τον κατέκτησε για την καταστρέψει».

«Το έργο», συνεχίζει ο Σκοτ, «είναι ένα πρωτότυπο και προσωπικό βλέμμα στην καταγωγή του Ναπολέοντα και την γοργή, αδίστακτη αναρρίχησή του στον θρόνο, υπό το πρίσμα της παθιασμένης σχέσης του με την σύζυγο και μοναδική του αγάπη, την Τζοζεφίνα. Θα δείξουμε όμως και τις περίφημες μάχες του, καθώς και την αδυσώπητη φιλοδοξία και το εκπληκτικό στρατηγικό μυαλό του».

«Κανείς δεν μπορεί να παίξει τον Ναπολέοντα σαν τον Χοάκιν», διατείνεται ο Σκοτ.

«Έχουμε όμως ένα λαμπρό σενάριο και δεν υπάρχει καλύτερος συνεργάτης από την Apple για να φέρουμε αυτή την ιστορία σε ένα παγκόσμιο κοινό» συμπληρώνει ο Σκοτ ανακοινώνοντας ότι βρήκε τον χρηματοδότη του στην Apple.

Read more