Χίλαρι Κλίντον: Τι θα είχε γίνει εάν είχε χωρίσει με τον Μπιλ – Η ζωή της αλλιώς σε τηλεοπτική σειρά [pics]
H πορεία της προς την επιτυχία
ΤΑΙΝΙΕΣ

Χίλαρι Κλίντον: Τι θα είχε γίνει εάν είχε χωρίσει με τον Μπιλ – Η ζωή της αλλιώς σε τηλεοπτική σειρά [pics]

Χίλαρι Κλίντον: Μια εναλλακτική version της ζωής της παρουσιάζει το μυθιστόρημα της Κέρτις Σιτένφελντ.

Χίλαρι Κλίντον: Μέσα στο καλοκαίρι, κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα της Κέρτις Σιτένφελντ, το οποίο μας προσκαλεί σε ένα παράλληλο σύμπαν, στο οποίο η Χίλαρι Κλίντον, χρησιμοποιεί το οικογενειακό της επίθετο Ρόνταμ, ενώ χώρισε με τον Μπιλ καθώς δεν μπορούσε να δει ένα μέλλον μαζί του.

Το μυθιστόρημα της Κέρτις Σιτένφελντ (Curtis Sittenfeld) «Rodham», ξεκινά το 1971 με μια νεαρή Χίλαρι γεμάτη υποσχέσεις. Η πρώτη εμφάνιση γίνεται με μία ομιλία στο Wellesley, και το περιοδικό Life την ανακηρύττει ως ανερχόμενη ακτιβίστρια. Παρακολουθεί μαθήματα στο Yale Law School και συμμετέχει ενεργά στο γυναικείο κίνημα. Και τότε εμφανίζεται ο Μπιλ (Κλίντον).

Είναι συμφοιτητής της στη νομική και οι δυο τους νιώθουν ακαριαία έλξη και ξεκινούν μία έντονη σχέση. Όμως το ρομάντζο δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ, εξαιτίας του άπιστου Μπιλ και η Χίλαρι ξέρει πια ότι πρέπει να δημιουργήσει τη δική της, ανεξάρτητη πορεία στην πολιτική. Το ζευγάρι χωρίζει.

Το μυθιστόρημα είχε μεγάλη επιτυχία και αμέσως ζητήθηκε από τη συγγραφέα η μεταφορά του στην τηλεόραση. Έτσι πρόκειται να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη μέσω της πλατφόρμας streaming Hulu. Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς «Rodham».

Read more