Βρες τον Δολοφόνο: Παίξε και λύσε το μυστήριο live στο YouTube [vid]
Ένα διαδραστικό παιχνίδι στο YouTube
ΤΑΙΝΙΕΣ

Βρες τον Δολοφόνο: Παίξε και λύσε το μυστήριο live στο YouTube [vid]

Βρες τον Δολοφόνο: Το πρώτο διαδραστικό μυστήριο ζωντανά στο YouTube.

Βρες τον Δολοφόνο: Μπορείς να λάβεις και εσύ μέρος στο πρώτο διαδραστικό murder mystery που θα μεταδοθεί live στο YouTube και διοργανώνεται από την ομάδα «Βρες το Δολοφόνο».

Είναι το πρώτο online Murder Mystery, με τίτλο «Ποιος σκότωσε τον διαχειριστή», που θα μεταδοθεί live την Παρασκευή 15 Μαϊου στις 22.00, στο κανάλι του Βρες τον Δολοφόνο στο YouTube.

Η υπόθεση

Μια πολυκατοικία… Ένα πτώμα… 5 ύποπτοι… Ποιος από αυτούς σκότωσε τον διαχειριστή; Ανάκρινε τους υπόπτους, εξέτασε τα στοιχεία και βρες τον δολοφόνο… σε αυτό το πρωτότυπο παιχνίδι που μεταδίδεται ζωντανά για τους λάτρεις του μυστηρίου!

Πώς θα παίξεις

Συνδεθείτε στο κανάλι του Βρες τον Δολοφόνο στο YouTube την Παρασκευή 15/5 στις 22.00. Παρακολουθείστε live το μυστήριο και καθοδηγήστε τον ντετέκτιβ γράφοντας δημόσια τα σχόλιά σας. (Προσοχή: για να μπορείτε να σχολιάσετε θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο youtube). Τσεκάρετε συχνά την περιγραφή, καθώς εκεί ανεβαίνουν τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί.

Παίζουν: Θανάσης Ζερίτης, Μαρία Μπαλούτσου, Πένυ Παπαγεωργίου, Φάνης Παυλόπουλος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Σωσώ Χατζημανώλη
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γιάννης Σαρακατσάνης
Διάρκεια: 60 λεπτά

Read more