Τζέιμς Κάμερον: Μετά το «Avatar 2» έρχεται και το «Avatar 3» [vid]
H νέα ταινία θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2022
ΤΑΙΝΙΕΣ

Τζέιμς Κάμερον: Μετά το «Avatar 2» έρχεται και το «Avatar 3» [vid]

Τζέιμς Κάμερον: Ο γνωστός σκηνοθέτης έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα του σίκουελ Avatar 2 και είναι έτοιμος για το νούμερο 3.

Τζέιμς Κάμερον: «Είμαστε 100% έτοιμοι για το «Avatar 2» και 95% για το «Avatar 3», τόνισε ο Τζέιμς Κάμερον μιλώντας με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατη συνομιλίας τους.

Οι δυο τους βρέθηκαν στην παγκόσμια σύνοδο κορυφής της Αυστρίας και ο σκηνοθέτης ανέφερε ότι η ομάδα του εργάζεται επί του παρόντος για να ολοκληρώσει την ταινία δράσης. Εξήγησε επίσης, ότι η παραγωγή έχασε «περίπου τεσσερισήμισι μήνες» λόγω του Covid-19, ο οποίος «μας χτύπησε, όπως χτύπησε όλους, μας χτύπησε σκληρά».

Η κυκλοφορία του «Avatar 2», όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως θα καθυστερήσει ένα ολόκληρο έτος λόγω της πανδημίας και του lockdown. Άλλωστε η Disney τον Ιούλιο άλλαξε όλες τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των ταινιών «Avatar», μεταθέτοντας την πρεμιέρα του «Avatar 2» για τις 16 Δεκεμβρίου 2022 και του «Avatar 3» για τις 20 Δεκεμβρίου 2024. Η τέταρτη και η πέμπτη ταινία αναμένονται το 2026 και το 2028.

Ο Κάμερον ο παραγωγός Τζον Λαντάου και 55 μέλη του συνεργείου βρίσκονται στη Νέα Ζηλανδία τον Ιούνιο για να επιστρέψουν στα γυρίσματα μετά τη διακοπή της παραγωγής λόγω του κορονοϊού.

Read more