Τσάντγουϊκ Μπόουζμαν: Πέθανε σε ηλικία 43 χρονών ο «Μαύρος Πάνθηρας»
Πάλεψε σκληρά με τον αόρατο εχθρό
ΤΑΙΝΙΕΣ

Τσάντγουϊκ Μπόουζμαν: Πέθανε σε ηλικία 43 χρονών ο «Μαύρος Πάνθηρας»

Τσάντγουϊκ Μπόουζμαν: Ο ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία 4 χρόνια.

Τσάντγουϊκ Μπόουζμαν: Ο ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως «Μαύρος Πάνθηρας», τον γνωστό χαρακτήρα της Marvel.

Σε ηλικία μόλις 43 ετών , ο Αμερικανός ηθοποιός Τσάντγουϊκ Μπόουζμαν, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Για τέσσερα ολόκληρα χρόνια έδινε σκληρή μάχη αλλά τελικά δεν τα κατάφερε βυθίζοντας στη θλίψη χιλιάδες θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο. Είναι μια είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου με πολλά μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένειά του μέσα από τα social media.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η οικογένεια του ηθοποιού, με ανάρτηση στο Twitter. «Με ανείπωτο πόνο επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του Τσάντγουικ Μπόουζμαν», αναφέρει η ανακοίνωση, επισημαίνοντας πως ο ηθοποιός διαγνώστηκε το 2016 με καρκίνο σταδίου 3 και για τέσσερα χρόνια πάλευε με αυτό.

Οι περισσότερες ταινίες μέσα από τις οποίες τον γνωρίσαμε, γυρίστηκαν εν μέσω χημειοθεραπειών και πολλών χειρουργείων. Ο ίδιος δεν ήθελε να γίνει γνωστή η περιπέτεια της υγείας του. Το γνώριζαν μόνο οι κοντινοί του άνθρωποι και κάποιοι από τους συνεργάτες του που συμμετείχαν στα γυρίσματα των ταινιών. Δεν είχε μιλήσει ποτέ δημοσίως για τη μάχη που έδινε και πέθανε στο σπίτι του στο πλευρό της συζύγου και της οικογένειάς του.

Η Marvel αποχαιρέτησε και αυτή τον ήρωα των ταινιών της. «Οι καρδιές μας ράγισαν και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του Τσάντγουϊκ Μπόουζμαν. Ο θρύλος σου θα ζει για πάντα. Εναπαύσου εν ειρήνη», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε και ο Δημοκρατικός υποψήφιος για την Προεδρεία, Τζο Μπάιντεν, γράφοντας: «Η πραγματική δύναμη του Τσάντγουικ Μπόουζμαν ήταν μεγαλύτερη απ’ ό,τι είδαμε στην οθόνη. Από τον “Black Panther” έως τον “Τζάκι Ρόμπινσον” ενέπνευσε γενιές και τους έδειξε ότι μπορούν να είναι οτιδήποτε θέλουν – ακόμα και σούπερ ήρωες. Η Τζιλ και εγώ προσευχόμαστε για τους αγαπημένους του σε αυτή τη πολύ δύσκολη στιγμή».

Read more