Τομ Χανκς: Το νέο του κούρεμα – Γιατί δεν έβγαζε το καπέλο του [vid]
Ο καλός ηθοποιός προσαρμόζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του ρόλου του
ΤΑΙΝΙΕΣ

Τομ Χανκς: Το νέο του κούρεμα – Γιατί δεν έβγαζε το καπέλο του [vid]

Τομ Χανκς: Ο αγαπητός ηθοποιός ξέρει καλά ότι χρειάζονται θυσίες για τις ανάγκες ενός ρόλου.

Τομ Χανκς: Πριν λίγες μέρες ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε στο σόου του Γκράχαμ Νόρτον και έδειξε το νέο του κούρεμα.

Ο ηθοποιός για τις ανάγκες του νέου του ρόλου, αναγκάστηκε να ξυρίσει εντελώς το κεφάλι του και δεν ήταν καθόλου χαρούμενος για αυτό. Μάλιστα, σε όλη τη διάρκεια της σύνδεσης φορούσε ένα τζόκεϊ καπέλο, αλλά κάποια στιγμή έκανε τα αποκαλυπτήρια, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα.

«Επιτρέψτε μου να σας δείξω το φρικτό κούρεμα που έχω για να παίξω τον συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ», είπε καθώς αποκάλυπτε το φαλακρό κεφάλι του. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν το δείχνω, ξέρω ότι φοβίζει τα παιδιά», είπε αφού έβαλε ξανά το μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ.

Ο ηθοποιός περνά τις γιορτές στην Αυστραλία όπου βρίσκεται για άλλη μια φορά για να πάρει μέρος στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μπαζ Λούρμαν που είναι μια βιογραφία του Έλβις Πρίσλεϊ.

Τα γυρίσματα διεκόπησαν όταν, στις αρχές Μαρτίου, ο Τομ Χανκς ανακοίνωσε ότι εκείνος και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, είχαν προσβληθεί από κορονοϊό. Μετά τα αρχικά συμπτώματα, κόπωση και πυρετό, ο Χανκς και η Γουίλσον παρέμειναν σε καραντίνα σε νοσοκομείο της Αυστραλίας για τρεις ημέρες, πριν τη διάγνωση.

Έκτοτε ο ηθοποιός έγινε ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές των μέτρων προστασίας από τον ιό, μιλώντας συχνά για την εμπειρία του με την ασθένεια.

Read more