Τομ Κρουζ: Τίποτα δεν τον σταματά – Φτιάχνει αντί-Covid κινηματογραφικό στούντιο
Επαγγελματίας πάνω από όλα
ΤΑΙΝΙΕΣ

Τομ Κρουζ: Τίποτα δεν τον σταματά – Φτιάχνει αντί-Covid κινηματογραφικό στούντιο

Τομ Κρουζ: Ο διάσημος ηθοποιός είναι γνωστός για τον επαγγελματισμό του.

Τομ Κρουζ: Η πανδημία έχει ταλαιπωρήσει, για να το πούμε ήπια, όλους τους επαγγελματικούς κλάδους.

Ο κινηματογράφος έχει υποστεί μεγάλη ζημία από την αναβολή γυρισμάτων και πρεμιέρων νέων ταινιών, με χασούρα εκατομμυρίων για παραγωγούς και ηθοποιούς. Έτσι, ο Τομ Κρουζ, αποφασισμένος να μην αφήσει τίποτα να καθυστερήσει τα γυρίσματα και την παραγωγή των ταινιών του αποφάσισε να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία των συνεργείων του.

Χτίζει λοιπόν, ένα στούντιο ασφαλές από τον κορονοϊό, σε μία πρώην στρατιωτική βάση, σύμφωνα με ρεπορτάζ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο διάσημος ηθοποιός που πρόσφατα επιτέθηκε φραστικά σε μέλη του συνεργείου κινηματογράφησης της ταινίας «Mission: Impossible 7» καθώς δεν τηρούσαν τα πρωτόκολλα ασφαλείας για τον περιορισμό της Covid-19, ξοδεύει εκατομμύρια για να μεταφέρει την παραγωγή σε μια πρώην βάση στο Longcross του Σάρεϊ.

Ο Τομ Κρουζ λίγες ημέρες πριν είχε βάλει τις φωνές σε δύο εργαζόμενους στο συνεργείο κινηματογράφησης καθώς δεν τηρούσαν την απόσταση ασφαλείας μεταξύ τους. «Αν σας δω να το ξανακάνετε έχετε φύγει. Κι αν κάποιος από το συνεργείο το κάνει, κι εσείς, κι εσείς, κι εσείς έχετε φύγει. Κι εσείς ποτέ δεν θα το ξανακάνετε» φώναξε ο ηθοποιός.

Πάντως, πέντε υπάλληλοι παραιτήθηκαν από τα γυρίσματα ύστερα και από μία δεύτερη «έκρηξη» που είχε ο ηθοποιός και που αφορούσε τη μη τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας. Η παραγωγή της ταινίας είχε σταματήσει τα γυρίσματα στην Ιταλία ύστερα από τον εντοπισμό θετικών κρουσμάτων στο συνεργείο και τον Ιούλιο πήρε άδεια για τη συνέχιση των γυρισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με βρετανική εφημερίδα.

Δεν είναι να αφήνεις τίποτα στην τύχη αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Read more