Τομ Κρουζ: Στα 58 του χρόνια κάνει Επικίνδυνες Αποστολές και χωρίς κασκαντέρ [vid]
Έκρηξη αδρεναλίνης στη νέα ταινία του ηθοποιού
ΤΑΙΝΙΕΣ

Τομ Κρουζ: Στα 58 του χρόνια κάνει Επικίνδυνες Αποστολές και χωρίς κασκαντέρ [vid]

Τομ Κρουζ: Είναι γνωστό ότι ο ηθοποιός αναλαμβάνει ο ίδιος όλες τις επικίνδυνες σκηνές των ταινιών του.

Τομ Κρουζ: Το συνεργείο και η παραγωγή στα γυρίσματα της ταινίας Mission Impossible 7 στη Νορβηγία, παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα μια εντυπωσιακή σκηνή.

Ο Τομ Κρουζ και η μηχανή του κυριολεκτικά πετάνε στον αέρα τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε μια γέφυρα που κόβεται απότομα. Την εντυπωσιακή σκηνή γυρίζει μόνος του και χωρίς τη βοήθεια κασκαντέρ, ο 58χρονος σταρ, ο οποίος συνηθίζει να γυρίζει μόνος του τις σκηνές δράσης.

Η παραγωγή του Mission Impossible 7 μεταφέρθηκε στην Νορβηγία από τη Μεγάλη Βρετανία μετά από πολλές αναβολές λόγω πανδημίας, με την ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις αίθουσες να προγραμματίζεται για τον Νοέμβριο του 2021.

Ο Τομ Κρουζ που είναι και ο βασικός παραγωγός του blockbuster φέρεται να μίσθωσε ολόκληρο πλοίο με κόστος 600.000 λίρες προκειμένου να μεταφερθεί με ασφάλεια το πολυπληθές συνεργείο στην Σκανδιναβική χώρα ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα τα γυρίσματα. Ο δημοφιλής ηθοποιός διαψεύδει όσους πίστευαν ότι μεγαλώνοντας θα απέφευγε να ρισκάρει ριψοκίνδυνα γυρίσματα χωρίς κασκαντέρ. Μάλιστα η σκηνή με το ελικόπτερο και τη μηχανή που κυριολεκτικά πετάει στον αέρα τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε γέφυρα που κόβεται απότομα θα ενθουσιάσει τους κυνηγούς της αδρεναλίνης όπως μπορεί κανείς να δει και στο βίντεο από τα γυρίσματα που έγιναν στη νορβηγική εξοχή.

Η συγκεκριμένη σκηνή γυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες στη Νορβηγία, επιβεβαιώνοντας ότι ο Τομ Κρουζ συνεχίζει στα 58 του να γυρίζει μόνος του και χωρίς κασκαντέρ όλες τις επικίνδυνες σκηνές. Το θέαμα είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακό.

Το βίντεο ανέβασε μάλιστα στα social media ο σκηνοθέτης των δύο τελευταίων ταινιών Κρίστοφερ ΜακΚουάρι. Το συγκεκριμένο γύρισμα χρειάστηκε τέσσερις ώρες για να προετοιμαστεί. Ο συντονιστής επικίνδυνων σκηνών Γουέιντ Ιστγουντ είναι ο άνθρωπος κλειδί της υπερπαραγωγής των Mission Impossible αφού είναι εκείνος που αναλαμβάνει τη τέλεια εκπαίδευση του πρωταγωνιστή είτε πρόκειται να κρέμεται στον αέρα από αεροπλάνο εν ώρα πτήσης είτε κρατώντας την ανάσα του στο βυθό για πάνω από 6 λεπτά.

Read more