Το Χόλιγουντ επιστρέφει: Ξεκινούν τα κινηματογραφικά γυρίσματα στην Καλιφόρνια, στις 12  Ιουνίου
Επιστρέφουν με ταχείς ρυθμούς για να μπορέσουν να καλύψουν το κενό
ΤΑΙΝΙΕΣ

Το Χόλιγουντ επιστρέφει: Ξεκινούν τα κινηματογραφικά γυρίσματα στην Καλιφόρνια, στις 12 Ιουνίου

Κινηματογραφικά γυρίσματα Χόλιγουντ: Μετά το lockdown λόγω της πανδημίας αξιωματούχοι της Πολιτείας της Καλιφόρνια ανακοίνωσαν τις οδηγίες για την έναρξη των γυρισμάτων κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών.

Κινηματογραφικά γυρίσματα Χόλιγουντ: Οι παραγωγοί θα πρέπει να λάβουν έγκριση από τοπικούς αξιωματούχους υγείας για να ξαναρχίσουν τις κινηματογραφήσεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας της πολιτειακής κυβέρνησης της Καλιφόρνιας.

Ταυτόχρονα εγκρίθηκαν οι νέες κατευθυντήριες οδηγίες για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού. Οι οδηγίες συντάχθηκαν από εκπροσώπους των Walt Disney Co, Netflix Inc, AT&T Inc’s Warner Bros και Comcast Corp’s NBCUniversal, καθώς και από συνδικάτα όπως το SAG-AFTRA, το IATSE και το Directors Guild of America. Για να επιστρέψουν στη δουλειά, οι παραγωγές πρέπει να ακολουθούν τις κατευθυντήριες οδηγίες της ομάδας εργασίας και να λαμβάνουν επίσης άδεια από υγειονομικούς αξιωματούχους της κομητείας, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Πολιτείας.

Οι αρχές της κομητείας θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους τα τοπικά ποσοστά μόλυνσης από κορονοϊό, την ετοιμότητα για μια αύξηση κρουσμάτων, την ικανότητα διεξαγωγής τεστ και άλλα δεδομένα πριν δοθούν την έγκριση, πρόσθεσε το υπουργείο.

Επίσης, προτάθηκε να γίνονται εκτεταμένα τεστ κορονοϊού, καθημερινοί έλεγχοι συμπτωμάτων και άλλες διασφαλίσεις για να επιτραπεί στους ηθοποιούς και στα μέλη των ομάδων παραγωγής να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Να υπενθυμίζουμε ότι τα κινηματογραφικά γυρίσματα σε όλο τον κόσμο σταμάτησαν στα μέσα Μαρτίου για τον περιορισμό της πανδημίας του covid-19.

Read more