Τα Φιλαράκια: Ξεκινούν τα γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι
Με μεγάλη αγωνία περιμένουν οι φανς το special reθnion επεισόδιο
ΤΑΙΝΙΕΣ

Τα Φιλαράκια: Ξεκινούν τα γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι

Τα Φιλαράκια: Όλα είναι έτοιμα για τα γυρίσματα του σπέσιαλ «reunion» επεισοδίου της δημοφιλούς αμερικάνικης σειράς.

Φιλαράκια: Η παραγωγός της σειράς, Martha Kauffman, ανακοίνωσε ότι αν δεν υπάρξει δεύτερο κύμα κορονοϊού τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο.

Σε συνέντευξή της μάλιστα στο thewrap η Kauffman μίλησε για τα γυρίσματα και την επιστροφή της σειράς, με ένα σπέσιαλ επεισόδιο. «Ελπίζουμε να μπορέσουμε να κάνουμε τα γυρίσματα τον Αύγουστο, αν όλα είναι καλά και δεν υπάρχει νωρίτερα δεύτερο κύμα του ιού και το στούντιο είναι ανοιχτό», δήλωσε η Kauffman για την επανένωση.  Οι πρωταγωνιστές θα είναι οι γνωστοί και αγαπημένοι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry και Matt LeBlanc.

Ο πρόεδρος της WarnerMedia Entertainment, Bob Greenblatt δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι το πλάνο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στο τέλος του καλοκαιριού δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής. «Αν όλα είναι στη θέση τους, ισχύσουν όλα τα πρωτόκολλα και μπορούμε ακόμα να κάνουμε μια καλή παράσταση, θα το γυρίσουμε κάποια στιγμή, στα μέσα με τέλη Αυγούστου», είπε.

Το σπέσιαλ επεισόδιο ήταν προγραμματισμένο να βγει στον αέρα στις 27 Μαΐου στο κανάλι της HBO Max, όμως ο κορονοϊός άλλαξε τα σχέδια των παραγωγών.

Read more