Ρόμπερτ Πάτινσον: Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό – Σταματούν τα γυρίσματα του Batman μέχρι νεωτέρας
Τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει και πάλι, μόλις πριν λίγες ημέρες
ΤΑΙΝΙΕΣ

Ρόμπερτ Πάτινσον: Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό – Σταματούν τα γυρίσματα του Batman μέχρι νεωτέρας

Ρόμπερτ Πάτινσον: Ο πρωταγωνιστής του νέου Batman βρέθηκε θετικός στον covid-19.

Ρόμπερτ Πάτινσον: Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηθοποιός θα απομονωθεί ενώ η Warner Bros σταματά προσωρινά την παραγωγή του The Batman.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των αμερικανικών μέσων ο ηθοποιός Robert Pattinson είναι θετικός στον κορονοϊό, πράγμα που οδήγησε στην προσωρινή διακοπή των γυρισμάτων που μόλις είχαν αρχίσει ξανά μετά το lockdown.

Eκπρόσωπος της Warner Bros,  δήλωσε: «Ένα μέλος της παραγωγής του Batman έχει διαγνωστεί  θετικό για τον Covid-19 και θα απομονωθεί σύμφωνα με τα καθιερωμένα πρωτόκολλα. τα γυρίσματα τέθηκαν προσωρινά σε παύση».

Το στούντιο αρνήθηκε να κατονομάσει το άτομο που επηρεάστηκε, αλλά η Vanity Fair και το Hollywood Reporter αναφέροντας ανώνυμες πηγές είπαν ότι το άτομο που είχε θετικά αποτελέσματα ήταν ο Pattinson, ο πρωταγωνιστής της ταινίας. Ο 34χρονος θα απομονωθεί για δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει ξανά τα γυρίσματα.

Η παραγωγή της ταινίας, η οποία λαμβάνει χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Hertfordshire, διακόπηκε τον Μάρτιο λόγω πανδημίας και γενικότερου lockdown. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν ξανά μόλις, πριν από τρεις ημέρες.

Η κυβέρνηση έδωσε πράσινο φως τον Μάιο για την επανεκκίνηση της παραγωγής ταινιών σύμφωνα με βάση τις νέες κατευθυντήριες γραμμές, που εκπόνησαν η Βρετανική Επιτροπή Κινηματογράφου και το Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, με λεπτομερείς κανόνες σχετικά με τη φυσική απόσταση, την εκπαίδευση ασφάλειας και τη θερμομέτρηση.

Η ταινία The Batman ήταν μια από τις πρώτες μεγάλες παραγωγές που ξαναρχίζει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η επανεκκίνηση του σίκουελ για το 2021, περιλαμβάνει στο καστ τους Zoë Kravitz, Paul Dano και Colin Farrell. Σκηνοθέτης ο Matt Reeves, του οποίου τα προηγούμενα έργα περιλαμβάνουν το Dawn of the Planet of the Apes.

Ο Pattinson, γνωστός για το ρόλο του στη σειρά ταινιών Twilight, ανέλαβε τον ρόλο του υπερήρωα μετά την αποχώρηση του Ben Affleck πέρυσι. Αρχικά η ταινία αναμενόταν να βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο του επόμενου έτους, αλλά μετατέθηκε για τον Οκτώβριο του 2021 λόγω των καθυστερήσεων.

Read more