Ποιος είναι ο Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζεται  η σειρά για τον Αμερικάνο Πρόεδρο
Μια μάλλον όχι και τόσο κολακευτική σειρά για τον Αμερικανό πρόεδρο
ΤΑΙΝΙΕΣ

Ποιος είναι ο Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζεται η σειρά για τον Αμερικάνο Πρόεδρο

Ντόναλντ Τραμπ σειρά: Μια τετράωρη μίνι σειρά ετοιμάζεται από τα CBS Studios, βασισμένη στο βιβλίο του αρχηγού του FBI από το 2013 ως το 2017, James Comey.

Ντόναλντ Τραμπ σειρά: Ο Brendan Gleeson είναι ο ηθοποιός που θα  υποδυθεί τον Αμερικανό πρόεδρο λίγο πριν ολοκληρώσει την θητεία του στο αξίωμα. Η σειρά θα βασίζεται στο βιβλίο του αρχηγού του FBI από το 2013 ως το 2017, James Comey, «A Higher Loyalty: Truth, Lies and Leadership» με τον Jeff Daniels να υποδύεται τον ίδιο τον Comey. Η μίνι-σειρά θα λέγεται «The Comey Rule», θα αποτελείται από δύο 2ωρα επεισόδια και αναμένεται από το Showtime στα τέλη Νοεμβρίου.

Την σκηνοθεσία και το σενάριο της μίνι-σειράς θα αναλάβει ο Billy Ray, ο υποψήφιος για Όσκαρ σεναριογράφος του «Captain Phillips» και των επερχόμενων ταινιών του Clint Eastwood και Ang Lee, «Richard Jewell» και «Gemini Man» αντίστοιχα και σκηνοθέτης του αμερικανικού remake στο «Secret in their eyes». Τον επόμενο μήνα ξεκινούν τα γυρίσματα και σίγουρα όλοι αναμένουμε τις πρώτες φωτογραφίες του σπουδαίου ηθοποιού ως Trump, ένας άνθρωπος που τον έχουμε δει πολλάκις σε χιουμοριστικά σκετσάκια και τώρα θα τον δούμε ως κανονικό ρόλο σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η προσέγγιση του προέδρου δεν θα είναι κολακευτική αφού το βιβλίο έχει γράψει ο πρώην αρχηγός του FBI που τον απέλυσε ο Trump επειδή δεν έκανε αυτό που του ζήτησε για την υπόθεση του Michael Flynn. Πιθανόν να θέλει να ξεσκεπάσει έτσι όλο το κρυφό προφίλ ενός προέδρου που δεν μας εκπλήσσει οτιδήποτε και αν ακούσουμε, και αυτό είναι το χειρότερο. Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου ο ίδιος υπήρξε ένα αγκάθι για τον πρόεδρο για το οποίο εξέφραζε συνεχώς την απογοήτευσή του, όπως στην περίπτωση της απροθυμίας του FBI να ασκηθεί δίωξη στην Χίλαρι Κλίντον για την υπόθεση με τα mail.

«Είναι δύσκολο να φανταστείς μια μεγαλύτερη υποκριτική πρόκληση από το να παίξεις τον Trump» ανέφερε ο Billy Ray. «Πρέπει να έχεις δυναμισμό. Επίσης να έχεις κουράγιο και θέληση να δείξεις την ψυχολογία του Trump από μέσα. Α και να είσαι εξαιρετικά ταλαντούχος. Δεν πληρούν πολλοί ηθοποιοί αυτές τις προϋποθέσεις. Ο Brendan τις πληροί». Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός έχει υποδυθεί και έναν άλλο πολιτικό, πολύ διαφορετικού μεγέθους, τον Winston Churchill στην σειρά «Into the Storm» το 2009.

Για την σειρά αυτή ο Ray έχει κάνει μεγάλη μελέτη μιλώντας με ανθρώπους του FBI, δημοσιογράφους, πολιτικούς και φυσικά με τον ίδιο τον Comey και την οικογένειά του, έναν άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από πολλά γεγονότα της πρόσφατης αμερικανικής ιστορίας. Δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε με ανυπομονησία.

Read more