Πελέ: Κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ του Netflix με θέμα τη ζωή του – Περπατά με «Π» και συγκλονίζει [vid]
Δυνατές σκηνές στο ντοκιμαντέρ του Netflix
ΤΑΙΝΙΕΣ

Πελέ: Κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ του Netflix με θέμα τη ζωή του – Περπατά με «Π» και συγκλονίζει [vid]

Πελέ: Η εικόνα του θρύλου του ποδοσφαίρου είναι συγκλονιστική.

Πελέ: Ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών μίλησε στην ταινία του Netflix για τη ζωή του αλλά και για τον θρίαμβο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1970.

Στην αρχή καθώς μπαίνει σε ένα δωμάτιο για μία από τις πολλές συνεντεύξεις που έδωσε, η εικόνα του σοκάρει. Δεν θυμίζει σε τίποτα τότε που μεσουρανούσε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Στηριζόταν σε ένα «Π» για να μπορέσει να περπατήσει και να φτάσει στην καρέκλα του. Αργότερα, μέσα στην ταινία, ανταμώνει με πρώην συμπαίκτες του στη Σάντος, αλλά χρειάζεται το αναπηρικό καροτσάκι για να βρεθεί στο σημείο.

«Κοιτάξτε πόσο καλά είμαι» ανέφερε ο Πελέ αστειευόμενος, παίρνοντας τον έλεγχο και περιστρέφοντας το καροτσάκι. Ένα από τα σημαντικά σημεία της ταινίας, η αναφορά του στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1970, του τελευταίου του που σήκωσε με την Βραζιλία.

Ο Πελέ εμφανίζεται να μην μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά του και να αποκαλύπτει ότι είχε ξεσπάσει σε κλάματα, στη διαδρομή για τον τελικό με την Ιταλία, τονίζοντας πως η πίεση –να δώσει χαρά σε ένα έθνος που βρισκόταν υπό δικτατορία- του είχε προκαλέσει τεράστια πίεση.

Read more