Όσκαρ 2021: H 93η τελετή απονομής θα μεταδοθεί ζωντανά αλλά από διαφορετικά μέρη
Ζωντανά αλλά από πολλά σημεία
ΤΑΙΝΙΕΣ

Όσκαρ 2021: H 93η τελετή απονομής θα μεταδοθεί ζωντανά αλλά από διαφορετικά μέρη

Όσκαρ 2021: Όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, μετατέθηκε φέτος για τις 25 Απριλίου.

Όσκαρ 2021: Είναι η πρώτη φορά που τα βραβεία θα δοθούν τόσα αρά μέσα στη χρονιά.

Εκτός όμως από την αλλαγή στην ημερομηνίας θα υπάρχουν και αλλαγές στον χώρο μετάδοσης. Η τελετή θα μεταδοθεί ζωντανά από «διάφορα μέρη», μεταξύ αυτών το Χόλιγουντ, όπως ανακοίνωσε η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση του κορονοϊού.

Παρά την πανδημία της COVID-19, εξαιτίας της οποίας το Λος Άντζελες βρίσκεται υπό περιορισμούς, «η Ακαδημία είναι αποφασισμένη να παρουσιάσει μια τελετή απονομής των Όσκαρ άνευ προηγουμένου, προτάσσοντας τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων», επιβεβαίωσε μια εκπρόσωπος Τύπου της Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών του Κινηματογράφου, που απονέμει τα περίοπτα χρυσά αγαλματίδια.

«Για να δημιουργήσουμε ένα θέαμα με φυσική παρουσία, το οποίο το κοινό μας παγκοσμίως θέλει να παρακολουθήσει, προσαρμοσμένοι στους περιορισμούς της πανδημίας, η τελετή θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση από πολλούς χώρους, μεταξύ αυτών και από το εμβληματικό Dolby Theatre», που παραδοσιακά φιλοξενεί τα Όσκαρ, στην καρδιά του Χόλυγουντ, συμπλήρωσε η ίδια, σε ανακοίνωση που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Η Ακαδημία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την 93η τελετή ή τις διάφορες τοποθεσίες όπου θα διεξαχθεί.

Δεν είναι όμως, η πρώτη φορά που η τελετή των βραβείων Όσκαρ οργανώνεται ταυτόχρονα σε διάφορες περιοχές. Τη δεκαετία του 1950, η αναμετάδοσή της έγινε από το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη.

Read more