Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Ένας χρόνος μέχρι τους αγώνες στο Τόκιο – Ένα εμπνευσμένο βίντεο για τη διαφορετικότητα [vid]
Αυτές τις ημέρες θα ξεκινούσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες
ΤΑΙΝΙΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Ένας χρόνος μέχρι τους αγώνες στο Τόκιο – Ένα εμπνευσμένο βίντεο για τη διαφορετικότητα [vid]

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: H Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και το Ολυμπιακό Κανάλι δημιούργησαν ένα βίντεο για να σηματοδοτήσουν τον ένα χρόνο μέχρι την τέλεση των αγώνων.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Οι αγώνες ορόσημο για κάθε αθλητή, που περιμένουν όλοι με αγωνία κάθε τετραετία, φέτος μετατέθηκαν σε νέα ημερομηνία.

Η πανδημία του κορονοϊού επηρέασε όλους  του τομείς της ζωής μας και φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του κόσμου. Για να δώσει το στίγμα των αγώνων, αλλά και κουράγιο σε αθλητές και κοινό,  η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και το Ολυμπιακό Κανάλι δημιούργησαν ένα εμπνευσμένο βίντεο για τη διαφορετικότητα αλλά και για την ομαδικότητα.

Στο video, βλέπουμε αθλητές από όλον τον κόσμο, από όλα τα αθλήματα, από διαφορετικούς αγώνες, που έγραψαν ιστορία.

«Μπορεί να μην είμαστε οι ίδιοι, αλλά ένα χρόνο από τώρα η σύνδεσή μας θα είναι πιο ισχυρή από ποτέ», λέει ο αφηγητής. «Σε τελική ανάλυση, οι διαφορές μας, μάς δίνουν δύναμη. Μια δύναμη που προωθείται από την ελπίδα, ενωμένη από τα όνειρα, μαζί ως ένα».

Η Οργανωτική Επιτροπή του Τόκιο 2020 έφτιαξε το βίντεο σε ένα κενό Εθνικό Στάδιο για να σηματοδοτήσει την παραμονή της τελετής έναρξης αυτό το καλοκαίρι, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε και που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία το 2021.

Read more