Ο Κρις Χέμσγουορθ θα γίνει ο Χαλκ Χόγκαν και έχει «λιώσει» στην προπόνηση [pics]
Ακόμα και ο Θορ δεν αρκεί!
ΤΑΙΝΙΕΣ

Ο Κρις Χέμσγουορθ θα γίνει ο Χαλκ Χόγκαν και έχει «λιώσει» στην προπόνηση [pics]

Κρις Χέμσγουορθ: Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Χαλκ Χόγκαν (Hulk Hogan) στην επερχόμενη βιογραφική ταινία «The Hulkster».

Κρις Χέμσγουορθ: Ο γνωστός ηθοποιός, που έγινε διεθνώς διάσημος υποδυόμενος τον θεό Θορ στις ομώνυμες ταινίες χρειάζεται να κάνει εντατικές προπονήσεις για να αποκτήσει τη σωστή  σωματική διάπλαση.

Ακόμα και ο Κρις Χέμσγουορθ που έχει ήδη ένα πολύ γυμνασμένο και ογκώδες μυικό σύστημα δεν μπορεί να καλύψει τη σωματική διάπλαση του Χαλκ Χόγκαν.

Η ταινία που ο Χέμσγουορθ θα υποδυθεί τον θρύλο της  πάλης WWE, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2019 με σκηνοθέτη τον Τοντ Φίλιπς (Todd Phillips).

Μέχρι τώρα το υπόλοιπο καστ είναι άγνωστο και το Netflix κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για την κυκλοφορία της ταινίας.

«Αυτή η ταινία θα είναι πολύ διασκεδαστική» είπε ο Κρις Χέμσγουορθ.

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η προετοιμασία για τον ρόλο θα είναι παράλογα σωματική. Θα πρέπει να βάλω περισσότερη μυϊκή μάζα από ποτέ, ακόμη περισσότερο από ό,τι έβαλα για τον Θορ. Υπάρχει, επίσης, η προφορά, η φυσική κατάσταση και το ύφος».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It was so hot my shirt literally burst into flames, luckily I was wearing my favourite pair of fire retardant shorts 🥵 give this circuit a go 6 times through @centrfit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Hemsworth (@chrishemsworth) στις

«Θα πρέπει επίσης να κάνω μια βαθιά βουτιά στον κόσμο της πάλης, την οποία ανυπομονώ πραγματικά να κάνω», πρόσθεσε, προτού σημειώσει ότι θα πρέπει να αποχωριστεί τα ξανθά του μαλλιά και να αποκτήσει φαλάκρα και μουστάκι για να ολοκληρώσει την εικόνα του Χόγκαν.

Ο Κρις Χεμσγουόρθ έχει ενσαρκώσει τον θεό Θορ και το 2012 στην ταινία Avengers, μετά την επιτυχία του Thor, το 2011. Το 2013 έπαιξε ξανά τον Θορ ξανά στην ταινία Thor: The Dark World. Το 2015, πρωταγωνίστησε στην ταινία του Michael Mann, Blackhat, και ενσάρκωσε για τέταρτη φορά τον Θορ στην ταινία Avengers: Age of Ultron. Τον Νοέμβριο του 2014 επέστρεψε στην σειρά Home and away. Το 2016, έπαιξε ξανά τον ρόλο του Έρικ στην ταινία The Huntsman: Winter’s War. Πρωταγωνίστησε στο Thor: Ragnarok το 2017, και συμμετείχε στις ταινίες Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame το 2018 και 2019 αντίστοιχα.

Έχει τιμηθεί με το βραβείο MTV Movie Καλύτερης Μάχης, το κινηματογραφικό Βραβείο Teen Choice Καλοκαιρινού Αστεριού και το βραβείο People’s Choice Αγαπημένου Ηθοποιού Ταινίας Δράσης.

Ο Τέρι Τζιν Μπολέα (Terry Gene Bollea, από την άλλη, είναι περισσότερο γνωστός με το ψευδώνυμο Χαλκ Χόγκαν (Hulk Hogan) και εκτός από παλαιστής, είναι και ηθοποιός και τηλεοπτικός πρωταγωνιστής (άλλοτε και μουσικός). Αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο με την εταιρεία πάλης WWE.

Ο Χαλκ Χόγκαν, θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους παλαιστές επαγγελματικής πάλης όλων των εποχών. Ο λόγος είναι, πως ήταν πιο μπροστά από την εποχή του και με τον χαρακτήρα που υποδυόταν στο τότε WWE, του εθνικιστή Αμερικανού πολίτη, συγκέντρωσε πολλούς οπαδούς και είχε τεράστια επιτυχία και απήχηση. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την καριέρα του στον κινηματογράφο, και έτσι προσέλκυσε οπαδούς στον χώρο της επαγγελματικής πάλης με την φήμη του.

Έχει περάσει από τις μεγαλύτερες εταιρείες πάλης στον κόσμο, από το World Wrestling Federation, που στην σημερινή εποχή ονομάζεται WWE και από το WCW το οποίο έχει εξαγοραστεί από το πρώτο. Πέρασε από τις κορυφαίες εταιρείες της Ιαπωνίας, αλλά και από την δεύτερη σε οπαδούς εταιρεία της Αμερικής αυτή την εποχή, το TNA Wrestling, στο οποίο ήταν υπεύθυνος για το πρόγραμμα του σόου για τέσσερα χρόνια.

Read more