Ο Jared Leto είναι ο Joker της νέας ταινίας Justice League και δεν θέλει να θυμίζει τον Χοακίν Φοίνιξ [vid]
Μια άλλη εκδοχή του Joker
ΤΑΙΝΙΕΣ

Ο Jared Leto είναι ο Joker της νέας ταινίας Justice League και δεν θέλει να θυμίζει τον Χοακίν Φοίνιξ [vid]

Jared Leto: Την πρώτη φωτογραφία ως Τζόκερ από την ταινία «Snyder Cut Justice League» δημοσίευσε ο δημιουργός της ταινίας.

Jared Leto: Η νέα εκδοχή της ταινίας «Justice League» του 2017, όπως την είχε φανταστεί ο Ζακ Σνάιντερ θα είναι διαθέσιμη τον Μάρτιο, στο HBO.

Η γνωστή ως «Snyder Cut» εκδοχή της ταινίας ήταν ένα αίτημα των θαυμαστών της κινηματογραφικής σειράς που υλοποιήθηκε πρόσφατα. Ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ εγκατέλειψε την ταινία «Justice League» μετά από μια προσωπική τραγωδία, τον θάνατο της κόρης του, ενώ η παραγωγή ήταν σε εξέλιξη και σκηνοθετικά καθήκοντα ανέλαβε ο Τζος Γουίντον.

Τώρα, ο Ζακ Σνάιντερ επιστρέφει και δημοσίευσε πριν από λίγες μέρες μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του Τζάρεντ Λέτο συνοδεύοντας τη με ένα σχόλιο για τον κινηματογραφικό ήρωα του Joker που δημιούργησε ο Ντέιβιντ Άγερ, στην ταινία «Suicide Squad», του 2016. Στην ταινία ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως «Joker».

«Τι υπέροχο χαρακτήρα δημιούργησες. [email protected] @JaredLeto» έγραψε ο Ζακ Σνάιντερ.

Η φωτογραφία συγκέντρωσε περισσότερα από 60.000 likes και παρότι είναι θολή, οι θαυμαστές άρχισαν να επισημάνουν διαφορές και ομοιότητες  με τον μοναδικό «Joker» του Χοακίν Φοίνιξ στην ταινία «Joker» του 2019.

Για το «Snyder Cut» έχουν γίνει πρόσθετα γυρίσματα με όλους τους βασικούς ηθοποιούς και έχουν προστεθεί σκηνές με τον Τζάρεντ Λέτο ως «Joker», ο οποίος δεν συμμετείχε στην αρχική ταινία του 2017.

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης ο Jared Leto εγκωμίασε τον Σνάιντερ για το νέο του πρότζεκτ, που όπως λέγεται θα είναι διάρκειας τεσσάρων ωρών.

«Τον αγαπώ πραγματικά. Σε κάθε χαρακτήρα που υποδύομαι , δεν ξέρω αν είναι επειδή δουλεύω τόσο έντονα και τείνω να σκάβω πολύ βαθιά και να επενδύω πολύ χρόνο και ενέργεια σε αυτό, όταν σταματάω να παίζω τον ρόλο, μου λείπει λίγο … Έτσι είναι ωραίο να επανεξετάζουμε τα πράγματα» ανέφερε o ηθοποιός.

Read more