«Ο Άνθρωπος του Θεού»: Μίκι Ρουρκ και Αλεξάντερ Πετρόφ έρχονται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα [pics]
Ο Άρης Σερβετάλης στον ρόλο του Αγ. Νεκταρίου
ΤΑΙΝΙΕΣ

«Ο Άνθρωπος του Θεού»: Μίκι Ρουρκ και Αλεξάντερ Πετρόφ έρχονται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα [pics]

«Ο Άνθρωπος του Θεού»: Ο Άρης Σερβετάλης πρωταγωνιστεί στην ταινία για το βίο του Αγίου Νεκταρίου.

«Ο Άνθρωπος του Θεού»: Το πρώτο δεκαήμερο του  Σεπτεμβρίου έρχεται και το υπόλοιπο καστ στην Ελλάδα για τον δεύτερο κύκλο γυρισμάτων της διεθνούς παραγωγής Man of God.

H ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» – «Man of God» της Yelena Popovic, αφηγείται την γεμάτη δοκιμασίες ζωή του Αγίου Νεκταρίου, υπενθυμίζοντάς μας την αξία που έχει το «φως» και η συνεχής αναζήτησή του. Η παραγωγή θα πραγματοποιήσει τον τον δεύτερο κύκλο γυρισμάτων στην Ελλάδα με τους κινηματογραφικούς αστέρες Mickey Rourke και Alexander Petrov να έρχονται στην χώρα μας.

Ο Άρης Σερβετάλης, ο Mickey Rourke και ο Ρώσος super star Alexander Petrov, μαζί με ένα cast εξαιρετικών Ελλήνων ηθοποιών (Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κίττυ Παιταζόγλου, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα Άννα Γουγούλη, Μάνος Γαβράς, Σαράντος Γεωγλερής, Παναγιώτης Μαρίνος), μας παρουσιάζουν τον βίο του Αγίου Νεκταρίου σε μια ταινία για την επιμονή και το ήθος, την ταπεινότητα και την αφοσίωση, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Yelena Popovic, υπό τους ήχους του Πολωνού Zbigniew Preisner, συνθέτη των κινηματογραφικών έργων του Krzysztof Kieślowski.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπονται λόγω της πανδημίας, με τον Mickey Rourke και τον Alexander Petrov να ανυπομονούν να φθάσουν στη χώρα μας.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Simeon Entertainment και της View Master Films, σε συνεργασία με την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου, το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος Ο Γραικός και το Eurogroup Ltd, με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής της Deep Dream, της Ingenuity-FO και του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας).

Η ταινία

Η δημοτικότητα του Αγίου Νεκτάριου τότε Μητροπολίτη Πενταπόλεως, προκαλεί τη ζήλια των κληρικών στην Αλεξάνδρεια. Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αιγύπτου, μέρος του κλήρου τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί από την Αίγυπτο. Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο συγγραφικό έργο. Ο φόρτος εργασίας, όμως, τον καταπονεί και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα, όπου ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια, το οποίο χάρη στη φήμη του, μεγαλώνει. Η Μονή, όμως, δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο, λίγο πριν το τέλος του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα.

Η ταινία προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Δεκεμβρίου 2020

Read more