Ο Άλις Κούπερ θέλει να κάνουν τη ζωή του ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ
Το συγκρότημα Hollywood Vampires δίνει την ευκαιρία στον Τζόνι Ντεπ να παίζει τη μουσική που του αρέσει
ΤΑΙΝΙΕΣ

Ο Άλις Κούπερ θέλει να κάνουν τη ζωή του ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ

Άλις Κούπερ Τζόνι Ντεπ: Είναι κολλητοί και μάλιστα παίζουν μαζί και μουσική.

Άλις Κούπερ Τζόνι Ντεπ: Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο 72χρονος τραγουδιστής εξέφρασε την επιθυμία να γίνει και η δική του ζωή ταινία.

Μετά μάλιστα την την επιτυχία διάφορων biopics που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια όπως το “Rocketman” και το “Bohemian Rhapsody”, ο Άλις Κούπερ δήλωσε ανοιχτός σε μία τέτοια προοπτική και πρόσθεσε «Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να πεθάνω πρώτα. Βέβαια, συνήθως αφορά μπάντες που είχαν τεράστια εμπορική επιτυχία, ενώ εμείς ήμασταν επιτυχημένοι, πουλήσαμε πολλούς δίσκους αλλά δεν αρέσαμε σε όλον τον κόσμο».

Ποιος θα ήθελε όμως να τον υποδυθεί;

Στην υποθετική περίπτωση που θα τον έκαναν… ταινία, το πιο σημαντικό κομμάτι θα ήταν πρωταγωνιστής δηλαδή ο Άλις Κούπερ και ο ηθοποιός που θα ρίσκαρε να τον ενσαρκώσει. Φυσικά, ο υποψήφιος θα έπρεπε να είναι αρκετά εκκεντρικός, ευέλικτος και με εμπειρία σε ανάλογους απαιτητικούς ρόλους ώστε να μπορέσει να αποδώσει τον χαρακτήρα στο μέγιστο.

«Αν ο Τζόνι Ντεπ ήταν περισσότερο όμορφος θα μπορούσε να το κάνει… Βασικά, θα ήταν η καλύτερη επιλογή γιατί του αρέσει να δέχεται ρόλους που οι υπόλοιποι έχουν απορρίψει. Και τρελαίνεται για τα προσθετικά, θα του προσάρμοζαν την μύτη και όλο το πρόσωπο. Με γνωρίζει πολύ καλά και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να με υποδυθεί».

Ο Άλις Κούπερ και ο Τζόνι Ντεπ είναι πολύ καλοί φίλοι μετά την συμμετοχή του στην ταινία “Dark Shadows” το 2012. Αργότερα, μαζί με τον Τζο Πέρι των Aerosmith, δημιούργησαν την ροκ μπάντα “Hollywood Vampires”, με την οποία τίμησαν την μουσική γνωστών ροκ σταρ που πέθαναν από υπερβολές την δεκαετία του ’70. Η μπάντα κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ με γκεστ συμμετοχές από θρυλικούς μουσικούς όπως ο Πολ ΜακΚάρντεϊ, ο Ντειβ Γκρολ και ο Τζο Γουολς.

Σίγουρα η ζωή και η καριέρα του Κούπερ θα είχε κάποιο ενδιαφέρον γιατί όχι μόνο έχει πάνω από 5 δεκαετίες υλικό αλλά και πολλές εκπλήξεις τόσο στη σκηνή όσο και στη ζωή του.

Read more