Νύχτες Πρεμιέρας: Αλλαγές λόγω των νέων μέτρων – Σε θερινά σινεμά όλες οι προβολές του Φεστιβάλ
Το Φεστιβάλ προσαρμόζεται και δεν ακυρώνεται
ΤΑΙΝΙΕΣ

Νύχτες Πρεμιέρας: Αλλαγές λόγω των νέων μέτρων – Σε θερινά σινεμά όλες οι προβολές του Φεστιβάλ

Νύχτες Πρεμιέρας: Σε αναπροσαρμογή των όρων διεξαγωγής του, προχώρησε το Φεστιβάλ ώστε να πραγματοποιηθεί κανονικά.

Νύχτες Πρεμιέρας: Μετά τα νέα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό που ανακοινώθηκαν για την Αττική, οι υπεύθυνοι του Φεστιβάλ προχώρησαν στις απαραίτητες αλλαγές.

Δεδομένου, ότι απαγορεύτηκε η λειτουργία των κλειστών κινηματογράφων για τις επόμενες δύο εβδομάδας, όλες οι προβολές των ταινιών θα γίνουν σε θερινά σινεμά.

Οι ανοιχτοί κινηματογράφοι που θα πραγματοποιηθούν οι προβολές είναι: ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ, CINE ΑΝΕΣΙΣ, CINE ΑΘΗΝΑΙΑ, ΡΙΒΙΕΡΑ, ΤΡΙΑΝΟΝ, ΛΑΪΣ – ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΣΤΕΛΛΑ.

Ενημερωθείτε για το νέο πρόγραμμα.

Εισιτήρια

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από το viva.gr οποιαδήποτε στιγμή έως και 15 λεπτά πριν την έναρξη της κάθε προβολής, από τα συνεργαζόμενα φυσικά σημεία πώλησης viva και στα ταμεία των συνεργαζόμενων κινηματογράφων.

Το ταμείο κάθε κινηματογράφου εκδίδει εισιτήρια μόνο για τις προβολές του, 60′ πριν την έναρξη της πρώτης προβολής τους – 30′ μετά την έναρξη της τελευταίας.

Τα εισιτήρια των προβολών που δεν έχουν υποστεί καμία μεταβολή σε ώρα, ημέρα και σινεμά (54 προβολές) παραμένουν διαθέσιμα στο κοινό για προαγορά μέσω του viva.gr, στα φυσικά σημεία πώλησης Viva και στα ταμεία των αντίστοιχων κινηματογράφων.

Τα εισιτήρια των προβολών στις οποίες έχει μεταβληθεί η μέρα, η ώρα ή ο χώρος προβολής ακυρώνονται και επιστρέφονται, από σήμερα, τα χρήματα στους θεατές.

Το σύνολο των προβολών του Φεστιβάλ, όπως θα έχει διαμορφωθεί με το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα, θα είναι διαθέσιμο προς πώληση εισιτηρίων από την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στις 12:00.

Μηδενικά εισιτήρια που εξαργυρώθηκαν από κάρτες διαρκείας και αφορούν σε προβολές που δεν έχουν υποστεί κάποια μεταβολή, εξακολουθούν να ισχύουν.

Μηδενικά εισιτήρια που εξαργυρώθηκαν από κάρτες διαρκείας και αφορούν σε προβολές που έχουν μετακινηθεί επιστρέφονται στις κάρτες και είναι ξανά διαθέσιμα προς εξαργύρωση από την Τρίτη 22/9 και ώρα 12.00 (επανέναρξη προπώλησης) για όποια προβολή επιθυμούν οι κάτοχοί τους.

Οι διαπιστεύσεις, κάρτες διαρκείας ΑΜΕΑ και οι κάρτες Ανέργων μπορούν να εξαργυρώνουν τα μηδενικά τους εισιτήρια από την Τετάρτη 23/9 στις 21:00.

Όσοι θεατές πραγματοποίησαν αγορά από ταμείο κινηματογράφου 12μηνης λειτουργίας (κλειστά σινεμά) μπορούν με την προσκόμιση του εισιτηρίου τους στον αντίστοιχο κιν/φο να ζητήσουν την επιστροφή της αξίας του εισιτηρίου / των εισιτηρίων που αγόρασαν και πλέον θεωρούνται άκυρα. Καθώς η λειτουργία των παραπάνω κινηματογράφων έχει ανασταλεί μέχρι τις 4/10 η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με την επαναλειτουργία τους.

Ακυρώσεις – Μεταβολές

Σε περίπτωση που, μετά την ανακοίνωση του νέου προγράμματος, επιθυμείτε να ακυρώσετε κάποιο από τα εισιτήριά σας (ακόμη κι αν η συγκεκριμένη προβολή δεν έχει μεταβληθεί) είτε ακόμη και την κάρτα διαρκείας σας μπορείτε:

* Να καλέσετε στο τμήμα έκδοσης / ακύρωσης εισιτηρίων viva στο 11876: 0,96€/ λεπτό (Σταθερό), 1,09€/ λεπτό (Κινητό).

* Να πραγματοποιήσετε την ακύρωση ηλεκτρονικά μέσω του live chat της viva.gr, οποιαδήποτε στιγμή μέχρι και μία ώρα πριν την προβολή για την οποία έχει εκδοθεί το εισιτήριο.

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό κέντρο του Φεστιβάλ στο τηλ: 210-3389455 | Δευτέρα 21.9 έως Σάββατο 3.10 | 11:00 – 18:00 (Κυριακές κλειστά)

Photo by Myke Simon on Unsplash

Read more