Netflix: Καινοτομεί με την παροχή δωρεάν περιεχομένου χωρίς καμία συνδρομή
Η νέα Watch free παροχή δεν σε αναγκάζει να πληρώσεις συνδρομή
ΤΑΙΝΙΕΣ

Netflix: Καινοτομεί με την παροχή δωρεάν περιεχομένου χωρίς καμία συνδρομή

Netflix: Η πιο διάσημη στη χώρα μας συνδρομητική πλατφόρμα αυξάνει συνέχεια το κοινό και τους συνδρομητές της.

Netflix: Η αγαπημένη συνδρομητική πλατφόρμα αποφάσισε να προσφέρει μια νέα παροχή στο κοινό.

Μπορεί οι συνδρομητές του Netflix να αυξάνονται καθημερινά, ιδιαίτερα στη διάρκεια του lockdown έκανε ρεκόρ προβολών, αλλά οι επιδιώξεις για περισσότερο κοινό δεν σταματούν εδώ. Πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συνδρομή προκειμένου να έχουν την ευκαιρία παρακολούθησης των παραγωγών που διαθέτει η πλατφόρμα. Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν λοιπόν, πως ήρθε η ώρα να αλλάξουν τα δεδομένα και να εισάγουν τη νέα «Watch-Free» παροχή.

Δίνουν λοιπόν,  τη δυνατότητα σε αυτούς που δεν έχουν την ευχέρεια, να παρακολουθήσουν τα προγράμματα της επιλογής τους χωρίς να χρειάζεται χρηματική αμοιβή και συμπλήρωση συνδρομής. Παρουσιάζουν πλέον μια ειδική κατηγορία προβολών με τίτλους διάφορων προγραμμάτων τα οποία μπορεί να παρακολουθήσει κανείς εντελώς δωρεάν, ακόμα κι αν δε δημιουργήσει λογαριασμό συνδρομής που μέχρι πρότινος ήταν απαραίτητο στάδιο για κάθε υπηρεσία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Το περιεχόμενο θα αφορά αποκλειστικά δικές του παραγωγές, διαφορετικές από αυτές που μας είχε συνηθίσει. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως πλέον ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί να παρακολουθεί χωρίς συνδρομή το πρώτο επεισόδιο της αγαπημένης του σειράς ή ταινίας, αλλά χωρίς, δυστυχώς, να μπορεί να συνεχίσει με την προβολή αυτών που ακολουθούν.

Η λίστα με τις παραγωγές που θα προβάλλονται δωρεάν

Με τα Μάτια Κλειστά (Bird box)

Υπόθεση: Πέντε χρόνια αφότου μια απειλητική δύναμη προκάλεσε ένα κύμα μαζικών αυτοκτονιών, μια γυναίκα με τα δυο της παιδιά κάνουν μια προσπάθεια χωρίς καμία ελπίδα για να βρουν καταφύγιο. Κατά τη διάρκεια της πορείας τους, έρχονται αντιμέτωποι με εμπόδια που έχουν στόχο να τους εμποδίσουν αλλά αυτοί παραμένουν ατάραχοι όσο δύσκολα κι αν φαντάζουν τα πράγματα. Πρωταγωνιστούν: Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich.

Οι Δύο Πάπες (The Two Popes)

Υπόθεση: Σε μια ιστορική στιγμή για την Καθολική Εκκλησία, ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ’ γίνεται αναπάντεχα φίλος με τον μελλοντικό Πάπα Φραγκίσκο. Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η φιλία αυτή έρχεται για να ανατρέψει τα δεδομένα και να προκαλέσει την αφορμή για συζητήσεις που στοιχειώνουν μια συντηρητική και γεμάτη στερεότυπα κοινωνία. Πρωταγωνιστούν: Anthony Hopkins, Jonathan Pryce, Juan Minujín.

Πρόσκληση για Φόνο (Murder Mystery)

Υπόθεση: Σε ένα αργοπορημένο ταξίδι του μέλιτος στην Ευρώπη, ένας αστυνομικός από τη Νέα Υόρκη και η γυναίκα του πρέπει να διαλευκάνουν ένα φόνο στο γιοτ ενός δισεκατομμυριούχου. Αλλάζοντας ολοκληρωτικά το αρχικό σχέδιο των διακοπών τους, οι δυο τους εμπλέκονται σε μυστηριώδη μονοπάτια με σκοπό να ανακαλύψουν την αλήθεια. Πρωταγωνιστούν: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Luke Evans.

Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι εάν πρόκειται περί προωθητικής ενέργειας με συγκεκριμένη διάρκεια και εάν θα προστεθούν κι άλλοι τίτλοι σε αυτούς που είναι μέχρι τώρα διαθέσιμοι.

Σε αναμονή λοιπόν!

Photo by Charles Deluvio on Unsplash

Read more