«Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»: Δώρο Χριστουγέννων – 25/12 η οnline προβολή της [vid]
Για όσους δεν την είδαν τώρα είναι η ευκαιρία
ΤΑΙΝΙΕΣ

«Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»: Δώρο Χριστουγέννων – 25/12 η οnline προβολή της [vid]

«Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»: Η ταινία είχε κάνει sold out πρεμιέρα αλλά η επιτυχημένη της πορεία διακόπηκε λόγω lockdown.

«Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»: Αρκετούς μήνες μετά θα κάνουμε  Χριστούγεννα με την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» με τις διαδικτυακές προβολές μέσω ειδικής πλατφόρμας.

H πολυσυζητημένη ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, μετά την πρώτη διακοπή της λόγω του ανοιξιάτικου lockdown, επανήλθε στα θερινά σινεμά και τώρα, για όσους δεν κατάφεραν να την απολαύσουν ήρθε η ώρα για την online προβολή της.

Πιο συγκεκριμένα, η ταινία θα είναι διαθέσιμη σε προκαθορισμένες ημερομηνίες και ώρες, για τις οποίες το κοινό θα μπορεί να αγοράζει ηλεκτρονικό εισιτήριο. Στη συνέχεια, οι κάτοχοι θα αποκτούν έναν ειδικό κωδικό εισόδου αλλά και ένα σύνδεσμο, ώστε κλικάροντας να μπορούν να παρακολουθήσουν την ταινία.

Η ταινία

Διατηρώντας το γνωστό ύφος του, αλλά πιο απολαυστικός και καυστικός από ποτέ, ο Γιάννης Οικονομίδης επιστρέφει με την πολυαναμενόμενη γκανγκστερική μαύρη κωμωδία «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» σε πρώτη online προβολή 4Κ αυτά τα Χριστούγεννα στο Viva.gr.

Μετά τη μεγάλη θεατρική επιτυχία του έργου του «Στέλλα Κοιμήσου», ο δημιουργός των ταινιών «Σπιρτόκουτο», «Η ψυχή στο στόμα», «Μαχαιροβγάλτης» και «Το μικρό ψάρι», ο Γιάννης Οικονομίδης επανήλθε στον «φυσικό» του χώρο, τον κινηματογράφο, με μια ταινία στην οποία παρουσιάζει το γκροτέσκο της ανθρώπινης συμπεριφοράς με οργή αλλά και τρυφερότητα, πάντα με τη γνωστή «οικονομιδική» σκληρή γλώσσα, εμπλουτισμένη με κοφτερό χιούμορ.

Η Όλγα, σύζυγος ενός εργοστασιάρχη στη Λαμία, αποφασίζει να τον εγκαταλείψει για χάρη ενός πρώην λαϊκού τραγουδιστή και νυν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, παίρνοντας μαζί της κι ένα εκατομμύριο ευρώ.

Η εκδίκηση του άντρα της θα αναστατώσει τον τοπικό υπόκοσμο με απρόοπτα αποτελέσματα.

Πρωταγωνιστούν οι Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Λένα Κιτσοπούλου, Βασιλική Καλλιμάνη και Σοφία Κουνιά.

Read more