Μίκι Ρουρκ: Στην Αθήνα για τα γυρίσματα της ταινίας ο «Άνθρωπος του Θεού» [pic]
Τα γυρίσματα της ταινίας συνεχίζονται στην Αθήνα
ΤΑΙΝΙΕΣ

Μίκι Ρουρκ: Στην Αθήνα για τα γυρίσματα της ταινίας ο «Άνθρωπος του Θεού» [pic]

Μίκι Ρουρκ: Ο 68χρονος ηθοποιός έφτασε στην Αθήνα την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου.

Μίκι Ρουρκ: Ο ηθοποιός συμμετέχει στη διεθνή παραγωγή Man of God με θέμα τη ζωή του Αγ. Νεκταρίου.

Τα γυρίσματα γίνονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο ηθοποιός  έφτασε την Τετάρτη στην Αθήνα για τον δεύτερο κύκλο γυρισμάτων της ταινίας «Man of God» της Γιελένα Πόποβιτς. Επιβιβάστηκε σε λιμουζίνα και κατευθύνθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο του στη Βουλιαγμένη.

Ο Μίκι Ρουρκ φορούσε την απαραίτητη μάσκα και ήταν ντυμένος με το τζιν, φούτερ και καουμπόικο καπέλο. Τα γυρίσματα θα είναι καθημερινά από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή, οπότε και θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ. Έχει επίσης,  προγραμματιστεί συνάντησή του με ανθρώπους του υπουργείου Πολιτισμού.

Στην ταινία εκτός από τον Μίκι Ρουρκ πρωταγωνιστούν επίσης ο Άρης Σερβετάλης και ο Ρώσος Αλεξάντερ Πετρόφ που επίσης θα έρθει για γυρίσματα, ενώ πολλοί Έλληνες ηθοποιοί κρατούν επίσης ρόλους. Οι Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κίττυ Παιταζόγλου, Μιχάλης Οικονόμου είναι ορισμένοι από αυτούς.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Simeon Entertainment και της View Master Films, σε συνεργασία με την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου, το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος Ο Γραικός και το Eurogroup Ltd, με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής της Deep Dream, της Ingenuity-FO και του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας).

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Read more