Μεγάλη Πέμπτη: Οι online θεατρικές παραστάσεις για σήμερα
Το θέατρο θα μας κρατήσει σήμερα συντροφιά
ΤΑΙΝΙΕΣ

Μεγάλη Πέμπτη: Οι online θεατρικές παραστάσεις για σήμερα

Μεγάλη Πέμπτη: Υπάρχουν σήμερα 5 αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις να δείτε διαδικτυακά.

Μ. Πέμπτη: Συνεχίζεται το ενδιαφέρον του κοινού για τις θεατρικές παραστάσεις που διατίθενται online από τα θέατρα της χώρας.
Δείτε ποιες παραστάσεις είναι διαθέσιμες online σήμερα:

Θέατρο Σταθμός

Το θέατρο Σταθμός προβάλει για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα και εντελώς δωρεάν, μία από τις πρόσφατες επιτυχίες του. Πρόκειται για το πολυβραβευμένο έργο της Νίνα Ρέιν «Φυλές» σε μετάφραση Έρις Κύργια και σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τους: Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Μάνο Καρατζογιάννη, Δημήτρη Κουρούμπαλη, Μανώλη Μαυροματάκη, Ελένη Μολέσκη και Βασιλική Τρουφάκου.

Δείτε την παράσταση εδώ.

Θέατρο του Νέου Κόσμου

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου προσθέτει καθημερινά παραστάσεις στο επίσημο κανάλι του στο YouTube. Δείτε σήμερα την παράσταση «Οι δούλες» του Ζαν Ζενέ, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, με τους Δημήτρη Ήμελλο, Κώστα Μπερικόπουλο και Αργύρη Ξάφη.

Δείτε την παράσταση εδώ.

Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι του φεστιβάλ στο ΥouΤube και παρακολουθήστε την παράσταση «Optraken» από την ομάδα χορού Le Galactik Ensemble. Γι’ αυτή την εβδομάδα μη χάσετε την παράσταση «Babae», μια σόλο παράσταση εμπνευσμένη από τον Χορό των Μαγισσών (Witch Dance) της Mary Wigman, καθώς και την παράσταση «Optraken» από την ομάδα χορού Le Galactik Ensemble, με τα «ακροβατικά κατάστασης», τα οποία διερευνούν την άμεση σχέση του ανθρώπου με ένα ασταθές περιβάλλον και την ικανότητά του να προσαρμόζεται σε αυτό.

Δείτε τις παραστάσεις εδώ.

Square Theatre Company

Η Square Theatre Company προσφέρει δωρεάν για σήμερα, online, την παράσταση «Ιστορία Έρωτα και Αναρχίας» της Λίνα Βερτμίλερ σε διασκευή και σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά, μ’ έναν πολυπληθή θίασο επί σκηνής και τη μουσική της Ειρήνης Τηνιακού να κυριαρχεί στη σουρεαλιστική πληθωρικότητα του έργου. Το «Ιστορία Έρωτα και Αναρχίας» παρουσιάστηκε στο Bios Main το 2019.

Δείτε την παράσταση εδώ.

Θεσσαλικό Θέατρο

Το Θεσσαλικό Θέατρο προβάλλει online και μέχρι την Τετάρτη 22/4 στις 00:00, την παράσταση «Το χώμα βάφτηκε κόκκινο» σε σκηνοθεσία της Κυριακής Σπανού. Πρόκειται για θεατρική προσαρμογή του σεναρίου του Νίκου Φώσκολου, που έγινε κινηματογραφική επιτυχία, σε σκηνοθεσία Βασίλη Γεωργιάδη. Το έργο ξεδιπλώνει τις μεγάλες συγκρούσεις που εξελίχτηκαν ανάμεσα σε κολίγους και τσιφλικάδες στο Θεσσαλικό Κάμπο στις αρχές του περασμένου αιώνα με βασικό αίτημα τη διανομή της γης στους ακτήμονες χωρικούς.

Δείτε την παράσταση εδώ.

Read more

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σαρλίζ Θέρον: Θέλει να πρωταγωνιστήσει σε μια θηλυκή version του Die Hard

ΤΑΙΝΙΕΣ

Ζιζέλ: H παράσταση με το μεγαλειώδες Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας έρχεται σπίτι μας

ΤΑΙΝΙΕΣ

«Οι ελεύθεροι πολιορκημένοι»: Πρεμιέρα σε live streaming από το Εθνικό Θέατρο για το κορυφαίο έργο του εθνικού μας ποιητή

ΤΑΙΝΙΕΣ

The First Lady: Οι Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ σε μια νέα σειρά

ΤΑΙΝΙΕΣ

Πελέ: Κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ του Netflix με θέμα τη ζωή του - Περπατά με "Π" και συγκλονίζει [vid]

ΤΑΙΝΙΕΣ

Robbie Williams: Η ζωή του σε ταινία - Από τους Take That στην ενηλικίωση

ΤΑΙΝΙΕΣ

Φαίδρα Βόκαλη: Η νέα Νέα Γενική Διευθύντρια της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

ΤΑΙΝΙΕΣ

Tim Burton: Πρώτη φορά στην τηλεόραση - Ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά για την Wednesday Addams της «Addams Family»