Η παράσταση «Art», σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή σε καλοκαιρινή περιοδεία
Μια έξυπνη παράσταση με μεγάλη απήχηση στο θεατρικό κοινό
ΤΑΙΝΙΕΣ

Η παράσταση «Art», σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή σε καλοκαιρινή περιοδεία

«Art»: Στις 15 Ιουλίου ξεκινά περιοδείες η η πανέξυπνη κωμωδία της Γιασμίνα Ρεζά.

«Art»: Μετά από 2 χρόνια επιτυχίας στα θέατρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης η επιτυχημένη παράσταση ξεκινάς περιοδείες για το καλοκαίρι.

Στην καλοκαιρινή της διαδρομή τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Σταμάτης Φασουλής, που είχε μεταφράσει και παρουσιάσει το έργο πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1998. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν : Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Θανάσης Κουρλαμπάς.

Η υπόθεση

Ο Σερζ, ο Ιβάν και ο Μαρκ είναι τρεις κολλητοί φίλοι. Η σχέση τους είναι τίμια και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μία αληθινής φιλίας… μέχρι που με αφορμή έναν πίνακα λευκό, που δεν παρουσιάζει κανέναν και τίποτα, αρχίζουν να ξεσκεπάζονται όλα τα προβλήματα και των τριών χαρακτήρων. Προβλήματα της φιλίας, του γάμου, της τέχνης, του χωρισμού, του έρωτα και της προδοσίας.

Πρόκειται για μία ξεκαρδιστική κωμωδία που όσο αυξάνεται το γέλιο, τόσο αυξάνεται και το βάθος του ψυχισμού των ηρώων. Εκεί οφείλεται άλλωστε η τεράστια επιτυχία που έχει σε όλα τα επίπεδα, ταξικά, πνευματικά, πολιτικά.

Πρόγραμμα

Η πρεμιέρα της παράστασης θα γίνει στις 15 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη και στις 17 Ιουλίου θα ακολουθήσει το Δημοτικό Θέατρο Άλσους «Δημήτρης Κιντής», στην Ηλιούπολη.

Το πλήρες πρόγραμμα της περιοδείας θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Συντελεστές
  • Συγγραφέας: Γιασμίνα Ρεζά
  • Μετάφραση:Σταμάτης Φασουλής
  • Σκηνικά:Μαρία Φιλίππου
  • Παίζουν: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Θανάσης Κουρλαμπάς
  • Φωτογραφίες: Γιώργος Καβαλλιεράκης
  • Βοηθός Σκηνοθετη: Παύλος Σαχπεκίδης

Διάρκεια: 80’

Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 17€, Προπώληση: 14€

Από την παράσταση στο Μικρό Παλλάς το 2019, με τους Θοδωρή Αθερίδη, Άλκι Κούρκουλο, Μιχάλη Οικονόμου, σε μετάφραση του Σταμάτη Φασουλή και σκηνοθεσία του Θοδωρή Αθερίδη.

Read more