«Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς»: Δείτε τις κομμένες σκηνές της ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη [vid]
Μια «αιματοβαμμένη» ταινία...
ΤΑΙΝΙΕΣ

«Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς»: Δείτε τις κομμένες σκηνές της ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη [vid]

«Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς»: Μια ιστορία απιστίας και απληστίας βγαλμένη από τη νεοελληνική πραγματικότητα.

«Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς»:  Σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες του εγκλεισμού μια επιλογή σας είναι να δείτε και τις deleted scenes της «Μπαλάντας της τρύπιας καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη.

Οι κομμένες σκηνές μιας ταινίας έχουν πάντα ενδιαφέρον. Μπορείτε λοιπόν να δείτε παρακάτω μερικές ζουμερές κομμένες σκηνές της ταινίας, εν αναμονή της επιστροφής στην καθημερινότητα ώστε να μπορέσουμε να δούμε στο σινεμά την ταινία που θα (ξανα)βγει στις αίθουσες -κορονοϊού επιτρέποντος.

Ιστορία

Σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, όταν το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο και η “Ωραία Κοιμωμένη” Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει.

«Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» ξεδιπλώνεται κατακαλόκαιρο σε μια μικρή πόλη της επαρχίας και οι ματωμένες νότες της ξεπηδούν βραδυφλεγώς όταν η Όλγα (Βίκυ Παπαδοπούλου) όχι μόνο παρατάει τον ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου Ηρακλή (Γιάννης Τσορτέκης) για χάρη του ξοφλημένου λαϊκού τραγουδιστή Μάνου (Βασίλης Μπισμπίκης), αλλά σηκώνει φεύγοντας από τη συζυγική εστία ένα εκατομμύριο ευρώ. Φυσικά ακολουθεί η αιματηρή κόντρα των δύο αντίζηλων στην οποία μπλέκουν πολλοί: από πληρωμένοι εκτελεστές μέχρι τις αδίστακτες μαμάδες του Ηρακλή και του Μάνου.

Με τους: Βίκυ Παπαδοπούλου , Βαγγέλης Μουρίκης, Αντώνης Κοτζιάς, Βασίλης Μπισμπίκης, Βασιλική Καλιμάνη, Πέτρος Ζερβός, Σοφία Κούνια, Φωκίων Μπόγρης, Αρετή Πουρνάρα, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος

Read more

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σαρλίζ Θέρον: Θέλει να πρωταγωνιστήσει σε μια θηλυκή version του Die Hard

ΤΑΙΝΙΕΣ

Ζιζέλ: H παράσταση με το μεγαλειώδες Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας έρχεται σπίτι μας

ΤΑΙΝΙΕΣ

«Οι ελεύθεροι πολιορκημένοι»: Πρεμιέρα σε live streaming από το Εθνικό Θέατρο για το κορυφαίο έργο του εθνικού μας ποιητή

ΤΑΙΝΙΕΣ

The First Lady: Οι Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ σε μια νέα σειρά

ΤΑΙΝΙΕΣ

Πελέ: Κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ του Netflix με θέμα τη ζωή του - Περπατά με "Π" και συγκλονίζει [vid]

ΤΑΙΝΙΕΣ

Robbie Williams: Η ζωή του σε ταινία - Από τους Take That στην ενηλικίωση

ΤΑΙΝΙΕΣ

Φαίδρα Βόκαλη: Η νέα Νέα Γενική Διευθύντρια της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

ΤΑΙΝΙΕΣ

Tim Burton: Πρώτη φορά στην τηλεόραση - Ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά για την Wednesday Addams της «Addams Family»