Η Εκδίκηση της Ξανθιάς 3 Netflix: Η Reese Witherspoon είναι η ξανθιά που όλοι αγαπήσαμε [vid]
Μια «ανάλαφρη» ταινία που έχει τον συμβολισμό της
ΤΑΙΝΙΕΣ

Η Εκδίκηση της Ξανθιάς 3 Netflix: Η Reese Witherspoon είναι η ξανθιά που όλοι αγαπήσαμε [vid]

Η Εκδίκηση της Ξανθιάς 3 Netflix: Τα sequels είναι πολύ συνηθισμένα στο Χόλιγουντ, παλιές και δοκιμασμένες συνταγές με μικρό ρίσκο.

Η Εκδίκηση της Ξανθιάς 3 Netflix: Η συγκεκριμένη ταινία ήταν αυτή που ανέδειξε το σημερινό icon, Reese Witherspoon, και προσπάθησε να ανατρέψει τη στερεοτυπική εικόνα της χαζής ξανθιάς.

Η πρόθεση να δημιουργηθεί μια τρίτη ταινία ήταν πάντα μέσα στα σχέδια αλλά δεν είχε ακουστεί κάτι από επίσημα χείλη. Τον Μάιο όμως το Netflix ανακοίνωσε ότι η Reese Witherspoon θα συνεργαστεί με την πλατφόρμα μέσα από δύο ταινίες, μέσα στο 2020. Το μόνο που ξέρουμε για τη μία είναι ότι η σεναριογράφος της θα είναι η Aline Brosh McKenna, η γυναίκα που υπέγραψε το «The Devil Wears Prada».

Και ναι, η δεύτερη ταινία θα είναι η επιστροφή της Elle Woods 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία. Το σενάριο  θα γράψει η Mindy Kaling μαζί με τον Dan Goor, που είναι ζευγάρι. Μαζί έγραφαν την αξέχαστη σειρά “Parks and Recreation” αλλά και μία ταινία με θέμα τον ινδικό γάμο, στην οποία πρωταγωνίστησε η Priyanka Chopra. Παραγωγός θα είναι η ίδια η Reese Witherspoon και η εταιρία της “Hello Sunshine”.

Η υπόθεση

Εάν δεν υπάρξουν εμπόδια λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί με την πανδημία, η Elle Woods επιστρέφει αφού έχει ήδη καταφέρει να απαγορεύσει τη δοκιμή καλλυντικών σε ζώα στην Washington. Την αφήσαμε παντρεμένη με τον Emmett, ενώ είχε αφήσει υπονοούμενα για πιθανή υποψηφιότητα στον Λευκό Οίκο. ΠΟιες θα είναι οι εξελίξεις και τι έχουν στο μυαλό τους οι σεναριογράφοι στη μετά πανδημία εποχή θα το δούμε σύντομα στις οθόνες μας.

Read more