Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Μαθήματα κωμωδίας από τους Μάκη Παπαδημητρίου και Θάνο Τοκάκη
Ένα YouTube Live για την κωμωδία
ΤΑΙΝΙΕΣ

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Μαθήματα κωμωδίας από τους Μάκη Παπαδημητρίου και Θάνο Τοκάκη

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: O Μάκης Παπαδημητρίου και ο Θάνος Τοκάκης μας εισάγουν στην κωμωδία μέσα από ένα απολαυστικό live στο YouTube 9 Μαΐου 2020, στο κανάλι του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: «Σου φαίνεται κάτι αστείο;», μας λένε οι δύο κωμικοί ηθοποιοί και έρχονται να μας θυμίσουν τι μας προκαλεί γέλιο, πώς λειτουργεί η κωμωδία στο σινεμά, ποια είναι τα μυστικά της. Οι δύο ηθοποιοί θα απαντήσουν και στις ερωτήσεις του κοινού.

Όπως σημειώνουν οι ίδιοι, θα κάνουν το καλύτερο δυνατό να βγουν από τη μιζέρια τους και να μιλήσουν για την κωμωδία. Υπόσχονται να μας παρουσιάσουν «μια εξ’ αρχής ημιαποτυχημένη συζήτηση από δύο μέτριους ηθοποιούς που – μέσα από την οικτρή προσωπική τους οπτική – θα προσπαθήσουν να αναλύσουν τι σημαίνει για αυτούς η κωμωδία και να μας πείσουν πως έχουν άποψη επί του θέματος με σκοπό να κρατηθούν για λίγο ακόμα στην επικαιρότητα».

Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αμεσότητα που συναντά ένας κωμικός ζωντανά στη σκηνή, ωστόσο, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προσπαθεί να προσφέρει εναλλακτικές διεξόδους στην πρωτόγνωρη συνθήκη που βιώνουμε.

Δείτε το YouTube live masterclass το Σάββατο 9 Μαΐου 2020, στις 20:00, στο κανάλι του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Read more