Εθνικό Θέατρο: Συνεχίζονται οι διαδικτυακές προβολές με τον «Θείο Βάνια»
Η παράσταση «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου» από το Εθνικό Θέατρο
ΤΑΙΝΙΕΣ

Εθνικό Θέατρο: Συνεχίζονται οι διαδικτυακές προβολές με τον «Θείο Βάνια»

Εθνικό Θέατρο: Το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει τη λειτουργία της διαδικτυακής του σκηνής προσθέτοντας νέες παραστάσεις στο εβδομαδιαίο του πρόγραμμα

Εθνικό Θέατρο: Ανάμεσά στις παραστάσεις που ξεχωρίζουν είναι το αριστουργηματικό έργο της Άλκης Ζέη «Ο Μεγάλος Περίπατος του Πέτρου» αλλά και το δημοφιλέστατο κλασικό έργο του Τσέχωφ «Ο Θείος Βάνιας». Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις στις ιστοσελίδες www.n-t.gr και στο www.culture.gr.

Το πρόγραμμα
  • Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου

Παρασκευή 8 Μαΐου από τις 12:00 το μεσημέρι, έως την ίδια ώρα του Σαββάτου 9 Μαΐου

«Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου» της Άλκης Ζέη, ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά παιδικά μυθιστορήματα. Παρουσιάστηκε με τεράστια επιτυχία για δυο χρονιές στην Παιδική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά.

  • Τίμων ο Αθηναίος

Σάββατο 9 Μαΐου, από τις 13:00 το μεσημέρι, έως την ίδια ώρα της Κυριακής 10 Μαΐου

«Τίμων ο Αθηναίος» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, ένα έργο-πρόκληση για τον πλούτο, το χρέος, τη φιλία, την κολακεία, τη γενναιοδωρία, την αχαριστία, διαχρονικό και πάντοτε ενοχλητικό. Παρουσιάστηκε στο Θέατρο Rex Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού.

  • Θείος Βάνιας

Κυριακή 10 Μαΐου, από τις 14:00 το μεσημέρι, έως και την ίδια ώρα της Δευτέρας 11 Μαΐου

Ο «Θείος Βάνιας» το κλασικό αριστούργημα του Άντον Τσέχωφ. Ενα έργο βαθιά ποιητικό, τρυφερό και ανθρώπινο, όπου η ζωή σχοινοβατεί ανάμεσα στα δράμα και την κωμωδία. Παρουσιάστηκε στην Κεντρική Σκηνή, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά.

Read more