Εθνικό Θέατρο Αγγλίας: Ο Φρανκενστάιν με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς δωρεάν online
Μια εξαιρετική παράσταση που μπορούμε να απολαύσουμε από τον καναπέ μας
ΤΑΙΝΙΕΣ

Εθνικό Θέατρο Αγγλίας: Ο Φρανκενστάιν με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς δωρεάν online

Εθνικό Θέατρο Αγγλίας:Μια ακόμα σπουδαία παράσταση όπως κάθε Πέμπτη για να παρακολουθήσουμε δωρεάν online.

Εθνικό Θέατρο Αγγλίας: Το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας ανεβάζει για πρώτη φορά την επιτυχημένη παράσταση του Οσκαρικού σκηνοθέτη Danny Boyle, «Φρανκενστάιν» με τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Τζόνι Λι Μίλερ, δωρεάν και online!

Όπως κάθε Πέμπτη, έτσι και την Πέμπτη 30 Απριλίου, το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας θα ανεβάσει ακόμη μία εξαιρετική παράσταση, που θα είναι διαθέσιμη δωρεάν για μία ολόκληρη εβδομάδα. Αυτή τη φορά, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μία παραγωγη του Οσκαρικού Danny Boyle (Slumdog Millionaire) με τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Τζόνι Λι Μίλερ στο «Φράνκενσταιν».

Η φιλόδοξη αυτή παράσταση είχε δύο εκδοχές, καθώς ο σκηνοθέτης θέλησε να παίξουν και οι δύο ηθοποιοί τον ρόλο του Φρανκενσταϊν και του δημιουργού του, για να δείξει ότι και τόσο το «τέρας» όσο και ο δημιουργός του ήταν ίδιοι. Η πρώτη εκδοχή θα ανέβει την Πέμπτη 30 Απριλίου, ενώ η δεύτερη θα ανέβει την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 1 Μαϊου. Και οι δύο εκδοχές θα είναι διαθέσιμες για μια εβδομάδα από την δημοσίευση τους. Έτσι, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την παράσταση που πριν περίπου 10 χρόνια κέρδισε κοινό και κριτικούς, από την άνεση του σπιτιού μας και φυσικά δωρεάν! Συντονιστείτε στο κανάλι του Εθνικού Θεάτρου στο YouTube ή επιλέξτε «ορισμό υπενθύμισης» ώστε να ειδοποιηθείτε όταν η παράσταση ανέβει.

Η υπόθεση του έργου

Παιδικός στην αθωωότητα του, αλλά τρομακτικός στην μορφή του, ο εξαγριωμένος Φρανκενστάιν έχει εκδιωχθεί από τον τρομαγμένο δημιουργό του, σε ένα εχθρικό περιβάλλον. Όπου πηγαίνει, γνωρίζει την αγριότητα του κόσμου. Έτσι, το ολομόναχο πλάσμα, ο Φράνκενσταιν, γίνεται όλο και πιο απεγνωσμένος και εκδικητικός. Αποφασίζει, λοιπόν, να ξαναβρεί τον δημιουργό του και να κάνει μαζί του μία πολύ τρομακτική συμφωνία.

Η επιτυχημένη παράσταση με τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Τζόνι Λι Μίλερ θα διατεθεί για πρώτη φορά δωρεάν στο κοινό. Παλαιότερα είχε κυκλοφορήσει μόνο σε επιλεγμένους κινηματογράφους, όπου την είχαν παρακολουθήσει 800 χιλιάδες θεατές. Όσο παιζόταν στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας ήταν πάντα sold-out!

Read more