Έτερος Εγώ: Συζητήσεις για να ανέβει η επιτυχημένη σειρά στο Netflix [vid]
Πάει για Netflix
ΤΑΙΝΙΕΣ

Έτερος Εγώ: Συζητήσεις για να ανέβει η επιτυχημένη σειρά στο Netflix [vid]

Έτερος Εγώ: Η είδηση που έγινε γνωστή από χθες, αναφέρει ότι η σειρά βρίσκεται σε συζητήσεις για να προβληθεί στην πλατφόρμα του Netflix.

Έτερος Εγώ: Η αστυνομική σειρά έχει φανατικό κοινό και είναι μια από τις πιο αξιόλογες ελληνικές παραγωγές.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Σωτήρη Τσαφούλια,και εάν ανέβει στο Netflix, θα είναι η πρώτη ελληνική παραγωγή που θα διατεθεί σε μια από τις πιο δημοφιλείς συνδρομητικές πλατφόρμες streaming.

Η τηλεοπτική ανθολογία του «Έτερος Εγώ» βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ του 2016 και διαθέτει μέχρι στιγμής δύο σεζόν, την πρώτη με τίτλο «Χαμένες Ψυχές» και τη δεύτερη που ονομάζεται «Κάθαρσις» και έκανε πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου 2020 στην COSMOTE TV. Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς Σωτήρης Τσαφούλιας, έχει κάνει λόγο και για την κυκλοφορία ενός τρίτου κύκλου, με τον τίτλο «Νέμεσις».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Η φωλιά των ΚουΚου» στο STAR, η σειρά έχει τις κατάλληλες προδιαγραφές για να φιλοξενηθεί στη διάσημη πλατφόρμα του Netflix, καθώς είναι γυρισμένη σε 4K ανάλυση.

Τα τελευταία ζητήματα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία είναι το οικονομικό ζήτημα. Επίσημα, φυσικά δεν έχει ειπωθεί τίποτα ακόμη και αναμένουμε τις εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα.

Στον δεύτερο κύκλο, εκτός από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη πρωταγωνιστούν οι, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Πέτρο Λαγούτη, Βίκυ Παπαδοπούλου, Μάνο Βακούση, Τάσο Νούσια, Σπύρο Παπαδόπουλο, Κατερίνα Διδασκάλου, Κόρα Καρβούνη, Ορφέα Αυγουστίδη, Μελισσάνθη Μαχούτ, Χρήστο Σαπουντζή, Κωνσταντίνο Τζούμα, Δημήτρη Καπετανάκο, Άννα Μενενάκου, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Πολύδωρο Βογιατζή, Γεράσιμο Γεννατά, και Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

Read more