Έρχεται το νέο Matrix (εννοείται) με Κιάνου Ριβς
Matrix χωρίς Keanu δεν υπάρχει...
ΤΑΙΝΙΕΣ

Έρχεται το νέο Matrix (εννοείται) με Κιάνου Ριβς

Matrix 4: Χωρίς τον Κιάνου Ριβς δεν μπορεί να υπάρξει αυτή η ταινία παρά τις αρχικές σκέψεις για άλλο πρωταγωνιστή.

Matrix 4: Αρχικά είχε αποφασιστεί στο 4ο Matrix να πρωταγωνιστήσει ο Μάικλ Μπι Τζόρνταν εστιάζοντας στον χαρακτήρα του Μορφέα σε νεαρή ηλικία, όμως τελικά πρυτάνευσε η λογική.

Από τη στιγμή μάλιστα που ο Κιάνου Ριβς είχε ξεκαθαρίσει ότι ενδιαφέρεται για το τέταρτο σίκουελ, η Λάνα Ουατσόφσκι έστησε μια νέα ιστορία πάνω του και τα πράγματα πήραν την φυσιολογική τους τροπή. Έτσι ο Κιάνου Ριβς θα πρωταγωνιστήσει μαζί με την Κάρι Ανν Μος στο νέο Matrix, το οποίο θα γράψει και θα σκηνοθετήσει η Λάνα εκ των αδερφών Ουατσόφσκι.

«Πολλές από τις ιδέες του αρχικού Matrix πριν 20 χρόνια, είναι κάτι παραπάνω από σύγχρονες πλέον. Είμαι πολύ χαρούμενη που φέρνω αυτούς τους χαρακτήρες ξανά στην ζωή μου και ανυπομονών να δουλέψω με καλούς φίλους και άριστους συνεργάτες», ήταν το πρώτο σχόλιό της.

Φημολογείται ότι στην ταινία θα κάνει μια σύντομη εμφάνιση ο Λόρενς Φίσμπερν. Η παραγωγή πάντως θα ξεκινήσει στις αρχές του 2020 και η ταινία έχει προγραμματιστεί για 21 Μαϊου 2021. Η αναβολή του Tenet του Κρίστοφερ Νόλαν, έφερε γενικές ανακατατάξεις στο πρόγραμμα της Warner και η μπάλα πήρε και το Matrix 4, το οποίο αν όλα πάνε καλά με την πανδημία, θα δούμε πλέον την Πρωταπριλιά του 2022.

Read more