Έρχεται η μεγαλύτερη ανατροπή στην τελευταία ταινία του Τζέιμς Μποντ: Ο διάσημος πράκτορας είναι πια πατέρας
Θα είναι άραγε καλός στο νέο του ρόλο;
ΤΑΙΝΙΕΣ

Έρχεται η μεγαλύτερη ανατροπή στην τελευταία ταινία του Τζέιμς Μποντ: Ο διάσημος πράκτορας είναι πια πατέρας

Τζέιμς Μποντ: Ναι, νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα στις ταινίες του πράκτορα 007 μέχρι σήμερα.

Τζέιμς Μποντ: Αυτό που δεν έχουμε όμως δει είναι τον διάσημο γυναικοκατακτητή να γίνεται πατέρας.

Στην τελευταία του ταινία φαίνεται ότι αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες αποστολές του, την πατρότητα. Ο περίφημος κατάσκοπος λοιπόν, είναι πατέρας ενός 5χρονου κοριτσιού στη νέα ταινία «No Time To Die». Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, ο Τζέιμς Μποντ, έχει ένα κοριτσάκι τη Ματίλντα, καρπός του έρωτά του με την δρ. Μαντλίν Σουάν, την οποία υποδύεται η Γαλλίδα ηθοποιός Λία Σεϊντού.

Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν την περασμένη εβδομάδα, όταν τα καθημερινά προγράμματα που ενημερώνουν τους ηθοποιούς που θα πρέπει να βρίσκονται για τα γυρίσματα, βγήκαν προς πώληση στην διαδικτυακή πλατφόρμα eBay. Σε ένα από αυτά, περιγράφεται μία σκηνή που γυρίστηκε στην νότια Ιταλία τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην οποία εμφανιζόταν η Δρ. Σουάν μαζί με την Λασάνα Λιντς Νόμι και ένα παιδί με το όνομα Ματίλντα, την οποία υποδύεται η 5χρονη Λίζα Ντόρα Σόννε. Στην «Σκηνή #235», όπως λέει το πρόγραμμα, αναφέρει λεπτομερώς το σημείο όπου «η Νόμι μεταφέρει την Μαντλίν και την Ματίλντα σε ένα ασφαλές σημείο με φόντο το νησί».

Το γεγονός αυτό πυροδότησε συζητήσεις, οι οποίες σε πρώτη φάση επιβεβαιώνονται από μια πηγή που μίλησε στη Daily Mail, «Ναι είναι αλήθεια. Ο Τζέιμς Μποντ είναι πατέρας. Ο Ντάνιελ, στην τελευταία του ταινία ως το διάσημος κατάσκοπος, ήθελε να κάνει αυτή την ταινία την πιο διασκεδαστική και συνάμα με τις μεγαλύτερες εκπλήξεις. Ο Ντάνιελ είναι μεγαλύτερος και ο Μποντ που υποδύεται ωριμάζει και κοιτάζει την ζωή του μέσω του πρίσματος της πατρότητας. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτό».

Η 5χρονη κόρη του Τζέιμς Μποντ είναι καρπός του έρωτά του με την Δρ. Σουάν, την οποία υποδύθηκε στην προηγούμενη ταινία η Λία Σεϊντού. «Είναι κάτι που οι θαυμαστές δεν θα περίμεναν ποτέ. Ο Τζέιμς Μποντ κατάφερνε πάντα να γοητεύει τις γυναίκες και να καταλήγει στα κρεβάτια εκατοντάδων όμορφων γυναικών, φαινομενικά χωρίς συνέπειες. Το να τον κάνεις όμως πατέρα, ανοίγει έναν εντελώς νέο κόσμο αναφορικά με την εξέλιξη της ιστορίας».

Η νέα ταινία της οποίας τελικά η πρεμιέρα μεταφέρθηκε για τον Νοέμβριο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, μας δείχνει τον Τζέιμς Μποντ να απολαμβάνει την συνταξιοδότησή του στην Τζαμάικα, έχοντας αφήσει στην άκρη το όπλο του για μια ήσυχη ζωή. Το «No Time To Die» έρχεται 5 χρόνια μετά την τελευταία ταινία του Τζέιμς Μποντ , το «Specter» όπου ο μυστικός πράκτορας είχε ερωτευτεί την Δρ. Σουάν, μια Γαλλίδα ψυχολόγο. Το Specter τελειώνει με τον Μποντ να οδηγεί με την Σεϊντού στο πλευρό του, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

«Η νέα ταινία είναι γεμάτη ανατροπές» λέει η πηγή και συμπληρώνει: «Ο Τζέιμς Μποντ φαίνεται να είναι ευτυχισμένος στην νέα του ήρεμη ζωή, αλλά φυσικά, επιστρέφει για να σώσει τον κόσμο».

Read more