Αθενς Ντράιβ-Ιν: Τo πρώτο drive-in της Αθήνας θα είναι στην Γλυφάδα!
Στην Αμερική υπάρχουν ακόμη κάποια drive-in σινεμά με φανατικό κοινό
ΤΑΙΝΙΕΣ

Αθενς Ντράιβ-Ιν: Τo πρώτο drive-in της Αθήνας θα είναι στην Γλυφάδα!

Αθενς Ντράιβ-Ιν: Το drive-in σινεμά έχουν αρχίσει να κάνουν την επανεμφάνισή τους σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Αθενς Ντράιβ-Ιν: Σε αυτό συνέβαλε ο covid-19 και οι αποστάσεις που θα επιβάλλονται πλέον σε όλες τις κοινωνικές μας εκδηλώσεις.

Η ιδέα των ντράιβ ιν ξεκίνησε στην Αμερική του ’50 και του ’60 όταν τα αμάξια ήταν τόσο καινούρια και μεγάλα που κανείς δεν ήθελε να βγει από αυτά, όμως τα drive in έχασαν την αίγλη τους με την πάροδο του χρόνου αλλά κράτησαν όλη την νοσταλγική γοητεία τους.

Από ότι φαίνεται η Αθήνα θα αποκτήσει σύντομα το δικό της drive in σινεμά. Σήμερα εμφανίστηκε μια σελίδα onnline για το Αθενς Ντράιβ-Ιν με ένα countdown που μετρά αντίστροφα 18 μέρες και ρωτά, «θέλετε να ζήσετε πρώτοι την εμπειρία του Athens Drive In Cinema;». Tην ίδια στιγμή, η σελίδα στο facebook συγκεντρώνει τα πρώτα της likes.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως το drive-in θα λάβει μέρος στην Γλυφάδα δίνοντας περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η ανάρτηση από τον Δήμαρχο Γλυφάδας

Έρχεται.
Το πρώτο drive in θερινό Φεστιβάλ Γλυφάδας !
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις δεν σταματούν στη Γλυφάδα το φετινό καλοκαίρι λόγω κορονοϊού.
Ετοιμάζουμε θερινό φεστιβάλ, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας. Σε χώρο ασφαλή και ελεγχόμενο.
Στο Γκολφ Γλυφάδας, λοιπόν, αναβιώνουμε μια παλιά, παραδοσιακή «συνταγή»:
Το drive in !
Με τους θεατές μέσα στο αυτοκίνητο, με ασφάλεια, με αποστάσεις.
Στη μοναδική όαση πρασίνου της Αττικής, σε ειδικό χώρο, χωρίς κανένα πρόβλημα για τη λειτουργία του γηπέδου και χωρίς καμία όχληση για τους περιοίκους, η νοσταλγία του drive in επιστρέφει.
Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η είσοδος θα είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές.
Δεν θα αποκαλύψω περισσότερα ακόμα… Το καλοκαίρι φέτος στη Γλυφάδα, όμως, θα έχει συναυλίες, σινεμά και θέατρο, με το drive in Φεστιβάλ του Δήμου μας.
Αναμείνατε !

#glyfadasummerfestival2020
#menoumestoaftokinito
#menoumeasfaleis

Read more