Άρης Σερβετάλης: Έβαλε ράσα – Οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία για τη ζωή του Αγ. Νεκταρίου [pics]
Ο ρόλος φαίνεται πως του ταιριάζει
ΤΑΙΝΙΕΣ

Άρης Σερβετάλης: Έβαλε ράσα – Οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία για τη ζωή του Αγ. Νεκταρίου [pics]

Άρης Σερβετάλης: Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία για τη ζωή και το έργο του Αγ. Νεκταρίου «Man of God».

Άρης Σερβετάλης: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στην Αθηνά ενώ κάποια θα πραγματοποιηθούν στην Αίγινα.

Στην ταινία της Γιελένα Πόποβιτς που αφηγείται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, Άρης Σερβετάλης, ενώ μαζί με τον Αρη Σερβετάλη θα δούμε ένα εξαιρετικό καστ που αποτελείται από τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννη Στάνκογλου, Νικήτα Τσακίρογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνο Γαβρά, Γιάννη Αναστασάκη, Μιχάλη Οικονόμου, Αλέξανδρο Μυλωνά, Παύλο Κουρτίδη, Αλεξάντερ Πετρόφ αλλά και τον Μίκι Ρουρκ. Τη μουσική της ταινίας έχει αναλάβει ο πολυβραβευμένος μουσικοσυνθέτης Ζμπίγκνιου Πράισνερ, συνεργάτης του Κριστόφ Κισλόφσκι.

Με τη σκηνοθέτιδα της ταινίας Yelena Popovic.

Η ταινία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Νοέμβριο, στην επέτειο των 100 χρόνων από τον θάνατο του, το 1920, σε διανομή της Feelgood Entertainment. Αφορά στη ζωή και τη δράση του Άγιου Νεκτάριου. Στον ρόλο του παράλυτου που θεραπεύτηκε και θεωρείται το πρώτο θαύμα του Αγίου μετά την κοίμησή του στο νοσοκομείο Αιγινήτειο, θα βρεθεί ο Mickey Rourke.

Ο Άρης Σερβετάλης, ο οποίος είναι και βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος ανέφερε για τον ρόλο τον Δεκέμβριο του 2019, «Τον Αγίo Νεκτάριο δεν τον υποδύεσαι. Ο Άγιος είναι ζωντανός! Απλά αφήνεσαι». Είχε παρευρεθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Ιωνίας, σε μία συνάντηση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας με τη νεολαία της Ιεράς Μητρόπολης. Ο ίδιος είχε μιλήσει και για τη σχέση του με την θρησκεία, χαρακτηρίζοντας την εκκλησία «ελευθερία».

«Η σχέση με τον Θεό είναι προσωπική. Ο Θεός σε προσεγγίζει με τα δικά σου δεδομένα, σιγά-σιγά και εκεί έγκειται η απόλυτη ελευθερία. Μόνο ο Θεός μπορεί να δημιουργήσει ένα όν και να το κάνει τόσο ελεύθερο που να μπορεί να Τον αρνηθεί. Είναι πράγμα μοναδικό και μεγαλειώδες και εκεί αντιλαμβάνεσαι τι θα πει «ελευθερία». Δεν έχουμε γνωρίσει ακόμη οι άνθρωποι τι σημαίνει “Ορθοδοξία”. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι η Εκκλησία είναι συντηρητισμός. Η Ορθοδοξία είναι τόσο ανατρεπτική που δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε. Η Εκκλησία είναι “ελευθερία”», είχε σημειώσει ο Άρης Σερβετάλης.

Σημειώνεται πως τα γυρίσματα είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον Απρίλιο, ωστόσο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού αναβλήθηκαν. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες ο ηθοποιός έχει μεταμορφωθεί για τις ανάγκες του ρόλου, αφού τον βλέπουμε με μακριά μούσια, γυαλιά και ντυμένο σαν ιερέα.

photos: NDP Photo Agency

Read more