10ο Athens Open Air Film Festival: Ξεκινάει με μοναδικές κινηματογραφικές προβολές και ελεύθερη είσοδο
Όλα για τη μητέρα μου του Πέδρο Αλομοδόβαρ
ΤΑΙΝΙΕΣ

10ο Athens Open Air Film Festival: Ξεκινάει με μοναδικές κινηματογραφικές προβολές και ελεύθερη είσοδο

10ο Athens Open Air Film Festival: Ένας αγαπημένος καλοκαιρινός κινηματογραφικός που δεν μας έχει ποτέ απογοητεύσει, ξεκινά την Πέμπτη 25 Ιουνίου.

10ο Athens Open Air Film Festival: Σε συνεργασία με την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι ο κινηματογραφικός θεσμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής εμπειρίας των κατοίκων και επισκεπτών της πρωτεύουσας.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τις Νύχτες Πρεμιέρας και θα βρίσκεται κοντά μας και φέτος με τη συνδιοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Οι προβολές αρχίζουν την Πέμπτη 25 Ιουνίου με την αγαπημένη πολλών θεατών «Jackie Brown» του Κουέντιν Ταραντίνο, την Παρασκευή 26 Ιουνίου με το βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερου Ξενόγλωσσου Φιλμ «Όλα για τη Μητέρα μου», για πολλούς το αριστούργημα του Πέδρο Αλμοδόβαρ, και το Σάββατο 27 Ιουνίου θα γιορτάσουμε τα 45 χρόνια από την πρεμιέρα του πιο διαχρονικού cult φαινομένου στην ιστορία του σινεμά, προβάλλοντας το θρυλικό «Rocky Horror Picture Show».

Όλες οι προβολές είναι προσβάσιμες και με ελεύθερη είσοδο.

Το πρόγραμμα αναλυτικά

Πέμπτη 25 Ιουνίου | 21:30

JACKIE BROWN (1997, 154’)
του Κουέντιν Ταραντίνο

Παρασκευή 26 Ιουνίου | 21:30

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ (1999, 104’)
του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Η προβολή πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και θα τη συνοδεύει το βανάκι του Pepper 96.6 με μουσικές εμπνευσμένες από το σινεμά του Πέδρο Αλμοδόβαρ, στην πρώτη του καλοκαιρινή έξοδο.

Σάββατο 27 Ιουνίου | 22:45

THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW (1975, 100’)
του Τζιμ Σάρμαν

Η προβολή πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Το πλήρες πρόγραμμα του 10ου Athens Open Air Film Festival θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Προγραμματίζουμε εκδηλώσεις σε αγαπημένους θερινούς κινηματογράφους, μετατρέπουμε εμβληματικές τοποθεσίες της πόλης σε μαγευτικά υπαίθρια σινεμά και προετοιμάζουμε μια εντυπωσιακή drive-in προβολή, εξασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση την αρτιότερη οπτικοακουστική εμπειρία και, φυσικά, τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και τις αποστάσεις, όπως αυτά προβλέπονται για τα θερινά σινεμά.

Οδηγίες για την προσέλευση του κοινού στις προβολές

Προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία της δημόσιας υγείας και η ομαλή ροή των θεατών μας στις προβολές, σας ενημερώνουμε ότι:

-Η είσοδος στον χώρο προβολής θα πραγματοποιείται με ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ από την οδό Ιάκχου και με αυστηρή τήρηση των αναγκαίων αποστάσεων μεταξύ των ενδιαφερόμενων θεατών.

-Η διανομή των δελτίων για την προβολή των ταινιών «Jackie Brown» (Πέμπτη 25 Ιουνίου) και «Όλα για τη Μητέρα μου» (Παρασκευή 26 Ιουνίου) θα ξεκινήσει στις 19:30 μέχρι εξαντλήσεώς τους. Για την προβολή του «Rocky Horror Picture Show» (Σάββατο 27 Ιουνίου) η διανομή των δελτίων θα ξεκινήσει στις 21:00 γιατί η έναρξη της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 22:45.

-Κάθε θεατής θα δικαιούται ΜΟΝΟ ΕΝΑ δελτίο εισόδου, οπότε παρακαλούμε θερμά να φροντίσετε να έρθετε εγκαίρως μαζί με τους/τις συνοδούς σας σε περίπτωση που επιθυμείτε να καθίσετε κοντά.

Τοποθεσία:
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100 & Περσεφόνης, Γκάζι

Eισιτήρια:
Είσοδος ελεύθερη με ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ από την οδό Ιάκχου

Πληροφορίες / Κρατήσεις:
aoaff.gr

Read more