Το πρώτο σίριαλ σε καραντίνα με πρωταγωνίστριες Σολωμού και Κωνσταντάκη
Το απόλυτο σίριαλ της εποχής
ΣΕΙΡΕΣ

Το πρώτο σίριαλ σε καραντίνα με πρωταγωνίστριες Σολωμού και Κωνσταντάκη

Το πρώτο σίριαλ σε καραντίνα: Είναι η πρώτη σειρά που που γυρίζεται σε συνθήκες πραγματικής καραντίνας.

Το πρώτο σίριαλ σε καραντίνα: Οι «Eggloveισμένες» το σίριαλ με πρωταγωνίστριες τη Μαρία Σολωμού και τη Μαρία Κωνσταντάκη είναι μια σειρά που εστιάζει σε μια παρέα τεσσάρων κοριτσιών, οι οποίες μιλάνε λίγο πριν την πανδημία του κορονοϊού. Μαζί οι Σίλβια Δεληκούρα και Κατερίνα Θεοχάρη.

Ο σεναριογράφος Γιώργος Φειδάς ετοιμάζει την πρώτη σειρά απόλυτης καραντίνας, όπου οι τέσσερις ηθοποιοί ή αλλιώς οι “4 Εγκλωβισμένες” στήνουν ένα σίριαλ κυριολεκτικά από το σπίτι τους, το οποίο θα ανέβει στο Youtube. Η Μαρία Κωνσταντάκη έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για τη σειρά μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της EΡΤ1.

«Όλο αυτό ξεκίνησε από τον Γιώργο Φειδά, ο οποίος είναι ένας αρκετά δημιουργικός σεναριογράφος και εμπνεύστηκε από το γεγονός ότι οι τραγουδιστές έχουν βρει την “άκρη” τους με το να είναι δημιουργικοί μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Παίρνουν την κιθάρα τους, κάθονται στον καναπέ του σπιτιού τους και κάνουν ένα live. Έτσι, σκέφτηκε γιατί δεν κάνουμε και εμείς οι ηθοποιοί κάτι παρόμοιο. Έγραψε, λοιπόν, ένα σενάριο με χαρακτήρες, που το γυρνάμε από το σπίτι μας» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο και η Μαρία Σολωμού μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του OPEN είχε αναφερθεί και η ίδια στη συγκεκριμένη σειρά, αποκαλύπτοντας την πλοκή της σειράς: «Μια παρέα τεσσάρων κοριτσιών, οι οποίες μιλάνε λίγο πριν μας πιάσει ο κορονοϊός. Πρέπει να σκηνοθετήσουμε μόνοι μας τον εαυτό μας, να ντυθούμε μόνοι μας, να βρούμε το κάδρο μας, το φως μας, να βαφτούμε, να μάθουμε τα λόγια».

«Έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο επεισόδιο. Βγήκαμε στον αέρα μέσω Instagram την Παρασκευή χθες, Σάββατο, βγήκε στο κανάλι “EGGlovismenes” στο Youtube. Είναι μια προσπάθεια να κάνουμε ένα σίριαλ μέσα από το σπίτι μας, που ασχολείται με την καραντίνα. Με τέσσερις διαφορετικούς τύπους γυναικών που βιώνουν την καραντίνα τελείως διαφορετικά. Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει πάρα πολύ, έχουμε ακούσει πολύ καλά σχόλια, είπε σήμερα η Μαρία Κωνσταντάκη στην εκπομπή “Μαζί σου” και την Τατιάνα Στεφανίδου για το νέο εγχείρημα.

Read more