Τατιάνα Στεφανίδου: Το Alpha Παντού φεύγει το T-live έρχεται [vid]
Στο νέο της πόστο
ΣΕΙΡΕΣ

Τατιάνα Στεφανίδου: Το Alpha Παντού φεύγει το T-live έρχεται [vid]

Τατιάνα Στεφανίδου: Η παρουσιάστρια παίρνει τη σκυτάλη από την εκπομπή Alpha Παντού ξεκινώντας τη Δευτέρα 7/12.

Τατιάνα Στεφανίδου: Η εκπομπή Alpha Παντού, έριξε αυλαία το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η Μαρία Νικόλτσιου, η Βίκυ Χαντζή και ο Πέτρος Καρσιώτης αποχαιρέτησαν το κοινό και παρέδωσαν τη σκυτάλη στην Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία ξεκινά τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, στις 11.00, με το T-live.

Για δύο ώρες, η Τατιάνα Στεφανίδου θα κρατά συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα με ζωντανές, διαδραστικές ειδήσεις, γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, έρευνα και ρεπορτάζ για όσα απασχολούν την καθημερινότητα όλων.

Οι παρουσιαστές του Alpha Παντού ευχαρίστησαν όλους τους συντελεστές της εκπομπής, αλλά και τους τηλεθεατές για τη στήριξη. Η Μαρία Νικόλτσιου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δευτέρα η Τατιάνα Στεφανίδου θα είναι κοντά σας. Με τη σφραγίδα της Τατιάνας Στεφανίδου… Τ-live θα λέγεται η εκπομπή με όλα τα θέματα της επικαιρότητας, θέματα κοινωνικά, θέματα ενημέρωσης, ό,τι σας απασχολεί κι έχουν ετοιμάσει –δεν σας το δείχνουμε τώρα, θα σας το δείξει η ίδια- ένα εξαιρετικό στούντιο με virtual φοβερά στοιχεία. Καλή επιτυχία Τατιάνα! Και στην ομάδα της».

Read more