Τατιάνα Στεφανίδου: Επιστρέφει με το T-Live – Η ανακοίνωση του Alpha
T-Live κατά το διαδiκτυακό T-Life
ΣΕΙΡΕΣ

Τατιάνα Στεφανίδου: Επιστρέφει με το T-Live – Η ανακοίνωση του Alpha

Τατιάνα Στεφανίδου: H δημοσιογράφος δεν ήθελε να αποκαλύψει τίποτα για τη νέα της εκπομπή πριν τις επίσημες ανακοινώσεις του σταθμού.

Τατιάνα Στεφανίδου: Όπως γνωρίζαμε ήδη η επιστροφή της στην τηλεόραση θα είναι με μια ενημερωτική εκπομπή μέσω της συχνότητας του Alpha.

Όπως σημειώνεται στην επίσημη ανακοίνωση του Alpha, η Τατιάνα Στεφανίδου έρχεται σύντομα με τη νέα ενημερωτική της εκπομπή στην τηλεοπτική μας καθημερινότητα.

Το T-Live έρχεται καθημερινά στον Alpha με γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, ρεπορτάζ, έρευνα, και τη σφραγίδα της Τατιάνας Στεφανίδου.

Τα γεγονότα που συγκλονίζουν και οι πράξεις που συγκινούν συνθέτουν το ενημερωτικό μαγκαζίνο του Alpha, από Δευτέρα έως Παρασκευή, καθημερινά στις 11:00 το πρωί.

Οι εξελίξεις σε όσα μας ενδιαφέρουν και όσα μας απασχολούν παρουσιάζονται και σχολιάζονται από την έμπειρη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της με την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha.

Με πρωτοποριακή ματιά, το T-Live εκμεταλλεύεται προηγμένα μέσα παραγωγής για να παρουσιάσει την επικαιρότητα μέσα από εξελιγμένα γραφικά και μηχανισμούς εικονικής πραγματικότητας, μέσα και έξω από το στούντιο.

T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

T-Live, για όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Σύντομα στον Alpha.

Read more