Τατιάνα Στεφανίδου: Επίσημα πλέον στον Alpha – «Ένιωσα σαν να γυρίζω στο σπίτι μου» [vid]
Καινούριο ξεκίνημα με καινούρια εκπομπή
ΣΕΙΡΕΣ

Τατιάνα Στεφανίδου: Επίσημα πλέον στον Alpha – «Ένιωσα σαν να γυρίζω στο σπίτι μου» [vid]

Τατιάνα Στεφανίδου: Η πρώτη επίσκεψη στο κανάλι μετά και την επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι.

Τατιάνα Στεφανίδου: Η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκεται πλέον στο δυναμικό του Alpha.

Η παρουσιάστρια επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του σταθμού για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το νέο της τηλεοπτικό project. Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την επίσημη ανακοίνωση του Alpha, η Τατιάνα Στεφανίδου είπε τα εξής:

«Εγώ θα σας μεταφέρω μόνο το συναίσθημά μου γιατί τα υπόλοιπα, ως παρουσιάστρια παλαιάς κοπής, θα αφήσω να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι. Όλα αυτά, τις λεπτομέρειες τα ανακοινώνει ο σταθμός, όχι οι δημοσιογράφοι – παρουσιαστές. Θα σας μιλήσω για το συναίσθημα μόνο».

«Μπορώ να σας πω ότι σε αυτό εδώ το κτίριο που βλέπετε, εργαζόμουν 5 ολόκληρα χρόνια, γιατί εδώ στεγαζόταν μόνο το Star. Όταν πέρασα το κατώφλι του κτιρίου και μπήκα μέσα ένιωσα μια γλυκιά οικειότητα, μια ασφάλεια, σαν να γυρίζω στο σπίτι μου και αυτό είναι ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα και χαίρομαι που ξαναβρίσκομαι εδώ.

Δεν θα δώσω καμία πληροφορία για οποιαδήποτε συζήτηση μπορεί να έχει γίνει ή να μην έχει γίνει με κάποιον τηλεοπτικό σταθμό και αν έχει γίνει είναι και τεράστια τιμή μου. Εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω και να δώσω πλέον τον λόγο στο κανάλι να κάνει αυτό τις ανακοινώσεις όπως εκείνο θεωρεί ότι είναι πρέπον».

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha

Ο Alpha καλωσορίζει την Τατιάνα Στεφανίδου στο δυναμικό του. Με μακρά τηλεοπτική πορεία που μετράει χρόνια επιτυχίας, μεστή δημοσιογραφική εμπειρία, και τη μοναδική της ματιά, η Τατιάνα Στεφανίδου ενισχύει την ομάδα του Alpha στην ενημέρωση.

Read more