Συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου αποχαιρέτησε το κοινό για καλοκαίρι [vid]
Έχουν φτιάξει μια επιτυχημένη ομάδα εδώ και 3 χρόνια
ΣΕΙΡΕΣ

Συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου αποχαιρέτησε το κοινό για καλοκαίρι [vid]

Κατερίνα Καραβάτου: Η καθημερινή εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» έριξε αυλαία για το καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο.

Κατερίνα Καραβάτου: Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν, η «Φωλιά των Κου Κου» έριξε αυλαία και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου και όλους τους συνεργάτες τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο.

Η εκπομπή της Παρασκευής ήταν και η τελευταία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Οι συντελεστές της εκπομπής ετοίμασαν και παρουσίασαν τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς κι έκαναν έτσι μια ανασκόπηση όλων όσων έζησαν φέτος μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα. Στο φινάλε της εκπομπής, ο Κρατερός Κατσούλης και η συγκινημένη Κατερίνα Καραβάτου ευχαρίστησαν όλους τους συνεργάτες τους για την πολύτιμη βοήθειά τους και αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές, με τους οποίους ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο.

Η εκπομπή έκανε για πρώτη φορά πρεμιέρα στο Star στις 2 Οκτωβρίου 2017. Ο 1ος κύκλος της εκπομπής ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018. Ο 2ος κύκλος ξεκίνησε την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019.

Για φέτος ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020. Σε αναμονή λοιπόν, του χειμερινού προγράμματος!

Read more