Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το Happy Day και η επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα
8 χρόνια Happy Day
ΣΕΙΡΕΣ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το Happy Day και η επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για τα σχέδια της επόμενης σεζόν.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη δόθηκε στη Γωγώ Αυγερινοπούλου για το δεύτερο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού Asist. Η παρουσιάστρια μίλησε για τις επικείμενες αλλαγές στο Happy Day, αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφή τους Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπή.

Το «Happy day» είναι στις οθόνες μας έξι χρόνια και βαίνει καλώς. Αισθάνεσαι ότι μπορείς να γίνεις ένας νέος «Γιώργος Παπαδάκης» στην πρωινή ζώνη;

Αλήθεια ξεκίνησα στο «Happy day» όταν ήμουν έγκυος πέντε μηνών στη Μαιρούλα και τώρα η κόρη μου έγινε έξι ετών. Την απολαμβάνω την εκπομπή μου. Δεν σου κρύβω ότι κατά καιρούς, μου έχουν γίνει προτάσεις και συζητήσεις για το πώς βλέπω την προοπτική να κάνω κάτι άλλο και να αλλάξω ζώνη. Όμως μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω όπως και η σχέση, που έχουμε χτίσει με τους τηλεθεατές. Το «Happy day» είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητας μου, που το έχω αγαπήσει και δεν νιώθω έτοιμη να το αποχαιρετήσω. Τώρα αν αυτό θα κρατήσει 30 χρόνια όπως η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη είναι κάτι που δεν ξέρω, όπως δεν γνωρίζω αν είναι σωστό να συμβεί ούτε αν μπορώ να το υποστηρίξω τόσο εγώ όσο κι ο κόσμος. Το σίγουρο είναι ότι η εκπομπή μας έχει αρκετά χρόνια μπροστά της.

Τι καινούργιο θα υπάρχει στην εκπομπή την επόμενη σεζόν;

Ναι σίγουρα θα έχουμε κάποιες αλλαγές στα πρόσωπα της εκπομπής. Αυτές τις ημέρες βρισκόμαστε στην τελική φάση των συζητήσεων. Άλλοι θα μείνουν, άλλοι θα φύγουν κι άλλοι θα επιστρέψουν. Το κύριο μέλημα μας βέβαια πάντα είναι να αφουγκραζόμαστε το κοινό και να προσθέτουμε στήλες, που εκείνο επιθυμεί χωρίς να αλλοιώνουμε την ουσία και τη βάση της εκπομπής.

Υπάρχει η φήμη ότι επιστρέφει ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω ξεκάθαρα. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι τον Δημήτρη τον εκτιμώ ιδιαιτέρως και όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν μαζί είχαμε άψογη συνεργασία.

Η εκπομπή έριξε αυλαία για το καλοκαίρι την Παρασκευή 17 Ιουλίου δίνοντας ραντεβού τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 8 το πρωί με τρίωρη διάρκεια. Στον αποχαιρετισμό της η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε:

«Να σας ευχαριστήσουμε για αυτό το πολύ όμορφο που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί το Happy Day δεν είμαστε μόνο εμείς, είμαστε εμείς σε συνδυασμό με εσάς, θέλουμε να είμαστε η παρέα σας. Να γελάμε, να λέμε σοβαρά πράγματα, να λέμε αστεία, αλλά να προσπαθούμε πάντα να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο. Η φετινή σεζόν σίγουρα δεν ήταν εύκολη για κανέναν. Δεν λείψαμε ούτε μια μέρα, είμαστε η μόνη ψυχαγωγική εκπομπή που δεν σταμάτησε ούτε μια μέρα να είναι εδώ στην παρέα σας. Ήμασταν πιστοί στο ραντεβού για να σας ψυχαγωγήσουμε και να σας κάνουμε να ξεχαστείτε», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Read more