Σειρές κινουμένων σχεδίων: Οι καλύτερες να δείτε με τα παιδιά σας
Η Carmen Sandiego σε νέες περιπέτειες
ΣΕΙΡΕΣ

Σειρές κινουμένων σχεδίων: Οι καλύτερες να δείτε με τα παιδιά σας

Σειρές κινουμένων σχεδίων: Δεν είναι μόνο τα παιδιά που τις απολαμβάνουν αλλά και εμείς οι ενήλικες χαλαρώνουμε καλύτερα με μια καλή σειρά κινουμένων σχεδίων.

Σειρές κινουμένων σχεδίων: Εκτός λοιπόν από τα υπόλοιπα εκπαιδευτικά και δημιουργικά που μπορούν να κάνουν μέσα στο σπίτι τα παιδάκια σας, μπορούν να παρακολουθήσουν μαζί σας και πολλές ευχάριστες σειρές.

Ποιες είναι αυτές; Υπάρχει μεγάλη ποικιλία αλλά σας προτείνουμε μερικές…

Πράσινα αυγά με ζαμπόν – Green Eggs and Ham

Η σειρά αυτή βασίζεται στο ομότιτλο παιδικό βιβλίο του Dr. Seuss που εκδόθηκε το 1960. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τους Guy και Sam, δυο αταίριαστους φίλους που αποφασίζουν να κάνουν ένα ταξίδι για να διασώσουν ένα ζώο από έναν μακρινό ζωολογικό κήπο. Κατά τη διάρκεια του – διδακτικού – ταξιδιού τους θα τους απασχολήσουν πράγματα όπως η ελπίδα και η φιλία.

Η σειρά αποτελείται από ένα κύκλο 27 επεισοδίων διάρκειας 27 λεπτών.

Κατάλληλο για παιδιά 7+
Μεταγλωτισμένο

Πάφιν Ροκ – Puffin Rock

Βραβευμένη εκπαιδευτική/ψυχαγωγική σειρά με στοιχεία ντοκιμαντέρ ιρλανδικής παραγωγής. Τα θαλασσοπούλια Όυνα και Μπάμπα ζουν με τους γονείς τους στη βραχονησίδα Πάφιν Ροκ, κάπου στην Ιρλανδία. Μέσα από την καθημερινή περιπλάνηση στην άγρια φύση του απομονωμένου βιότοπου, τα δυο αδέρφια, διδάσκοντα τα μυστικά της επιβίωσης και την αξία της φιλίας.

Η σειρά αποτελείται από δύο κύκλους 13 επεισοδίων διάρκειας 20 λεπτών.

Κατάλληλο για παιδιά 5+
Μεταγλωτισμένο

Ο γενναίος Μπιμ – Mighty Little Bheem

Μια σειρά που απευθύνεται σε μικρά παιδιά, χωρίς λόγια αλλά με πολύ κέφι. Πρωταγωνιστής ο μικρούλης Μπιμ που η ανεξέλεγκτη περιέργεια και η απίθανη επιμονή προκαλούν αναστάτωση και μπελάδες στο μικρό χωριό του στην Ινδία.

Σειρά που αποτελείται από 2 κύκλους, 28 περίπου επεισοδίων ο καθένας. Διάρκεια επεισοδίων 5-6 λεπτά

Κατάλληλο για παιδιά 5+
Χωρίς λόγια

Αρχηγός από Κούνια: Ο Αρχιμπόμπιρας Επιστρέφει – Boss Baby

Ο Αρχιμπόμπιρας φέρνει τον μεγάλο του αδερφό, τον Τιμ, στο γραφείο και του μαθαίνει πώς γίνονται οι δουλειές. Μια σειρά κινουμένων σχεδίων, βασισμένη στη γνωστή ταινία.

Σειρά που αποτελείται από 3 κύκλους, 13 επεισοδίων ο καθένας. Διάρκεια επεισοδίων 24 λεπτά

Κατάλληλο για παιδιά 7+
Mεταγλωτισμένο

Η Κίπο και η εποχή των τρανοθηρίων

Ένα κορίτσι τολμηρό, η Κίπο που κρυβόταν περνάει ταχύρρυθμα μαθήματα επιβίωσης, όταν μια επίθεση μεταλλαγμένων τη στέλνει στην επιφάνεια, μακριά από την ασφάλεια του υπόγειου σπιτιού της. Η νέα πρόσφατη σειρά της DreamWorks ανήκει δημιουργικά στον Ράντφορντ Σέκριστ («Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας 2»), και αποτελεί ένα εξαιρετικό animation.

Σειρά που αποτελείται από ένα κύκλο, 10 επεισοδίων, διάρκειας 24 λεπτών

Κατάλληλο για παιδιά 7+
Μεταγλωτισμένο

Τα τελευταία παιδιά στη γη – The Last Kids on Earth

«Τα τελευταία παιδιά στη Γη» του Μαξ Μπράλιερ είναι ίσως η πιο δημοφιλής σειρά παιδικών βιβλίων αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο. Και αυτή είναι η σειρά που βασίστηκε σε αυτή την τόσο επιτυχημένη κυκλοφορία. Ο Τζακ Σάλιβαν είναι ο απόλυτος ήρωας της νέας εποχής! Όχι, δεν έχει μαγικές δυνάμεις. Είναι ένα συνηθισμένο δεκατριάχρονο αγόρι που ζούσε μια βαρετή καθημερινότητα σε μια αδιάφορη πόλη. Ώσπου έγινε η Τερατοαποκάλυψη: τέρατα επιτέθηκαν στην πόλη και σχεδόν όλοι οι κάτοικοι εξαφανίστηκαν – είτε έφυγαν είτε έγιναν ζόμπι. Τα τελευταία παιδιά στη Γη όμως με καταφύγιο ένα δεντρόσπιτο και οπλισμένα με βιντεοπαιχνίδια και ατελείωτα αποθέματα μπισκότων και αναψυκτικών δίνουν μάχες ενάντια σε κτηνώδη τέρατα, ζόμπι και φτερωτούς φονιάδες, προσπαθώντας να συντρίψουν κάθε απειλή και να σώσουν τον κόσμο.

Διαθέσιμο είναι το πρώτο βιβλίο. Ένα λοιπόν επεισόδιο, διάρκειας 67 λεπτών

Κατάλληλο για παιδιά 7+
Μεταγλωτισμένο

Carmen Sandiego

Στη σειρά παρακολουθούμε με αγωνία την Carmen Sandiego, μια ληστή που με τόλμη και θάρρος χρησιμοποιεί την επιδεξιότητα της για το καλό.

Σειρά που αποτελείται από 6 κύκλους

Κατάλληλο για παιδιά 7+
Μεταγλωτισμένο

Read more