Σάκης Τανιμανίδης: Θα είναι ο παρουσιαστής στη «Φάρμα» – Τι έγινε με τον Αρναούτογλου [vid]
Από το Survivor στη Φάρμα
ΣΕΙΡΕΣ

Σάκης Τανιμανίδης: Θα είναι ο παρουσιαστής στη «Φάρμα» – Τι έγινε με τον Αρναούτογλου [vid]

Σάκης Τανιμανίδης: Από ότι φαίνεται ο παρουσιαστής μετακομίζει στον ΑΝΤ1.

Σάκης Τανιμανίδης: Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συζύγου του Χριστίνας Μπόμπα, ο παρουσιαστής αποφάσισε να μην φύγει για τον Άγιο Δομίνικο και να μην παρουσιάσει το Survivor.

Τη θέση του, όπως όλοι ξέρουμε πήρε ο Γιώργος Λιανός. Φυσικά ο Σάκης δεν θα έμενε χωρίς δουλειά… Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day, δέχθηκε πολλές προτάσεις και αποφάσισε να παρουσιάσει την Φάρμα στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε η Τίνα Μεσσαροοπούλου, «Χτύπησε αμέσως το τηλέφωνό του, μόλις ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε ότι δε θα είναι ο παρουσιαστής του Survivor. Και δεν είναι η μόνη πρόταση που δέχτηκε. Δεν θα ταξιδέψει μακριά, γιατί το παιχνίδι θα γυριστεί στη Μαλακάσα, οπότε δεν θα χρειαστεί να αφήσει πίσω του τη Χριστίνα Μπόμπα και θα μπορεί να τα συνδυάσει όλα. Από ό,τι λένε οι πληροφορίες μου είχε προτάσεις και από άλλα δύο κανάλια, και από κανάλια που δεν περιμένει κανείς να ακούσει. Θα ξεκινήσουν σύντομα τα γυρίσματα, αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμα. Μένουν τα διαδικαστικά…».

Βέβαια, το ίδιο είχε ακουστεί και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος είχε παρουσιάσει τη Φάρμα στο παρελθόν με επιτυχία. Όπως έχει κυκλοφορήσει, ο ΑΝΤ1 δεν έκανε σχετική πρόταση στον Γρηγόρη, γιατί θέλει να τον αξιοποιήσει σε άλλo project, εκτός από την εκπομπή που παρουσιάζει ήδη το 2night show.

Read more