Ράδιο Αρβύλα: Η επιστροφή και το δώρο έκπληξη στον Αντώνη Κανάκη [vid]
Πρεμιέρα με το δεξί
ΣΕΙΡΕΣ

Ράδιο Αρβύλα: Η επιστροφή και το δώρο έκπληξη στον Αντώνη Κανάκη [vid]

Ράδιο Αρβύλα: Πρεμιέρα έκανε σήμερα Δευτέρα 11/01 στο Open η σατιρική εκπομπή.

Ράδιο Αρβύλα: Ο καθημερινός σχολιασμός της επικαιρότητας με την ξεχωριστή τους ματιά, είναι το αντικείμενο της νέας εκπομπής του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Στάθηκς Παναγιωτόπουλος και ο Χρήστος Κιούσης υποδέχτηκαν το τηλεοπτικό κοινό με πολύ χιούμορ, από τη συχνότητα του Open, στις 20.00.

Οι παρουσιαστές έκαναν είσοδο με το I Will Survive σε δική τους παραλλαγή, αστειεύτηκαν και μας έκαναν να νιώσουμε σαν να μην πέρασε μια μέρα… Ο Αντώνης Κανάκης ξεκίνησε δείχνοντας μας την ευχή και το δώρο της κόρης του για καλή επιτυχία λέγοντας χαρακτηριστικά,

«Σήμερα θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω με αυτό το χάρτινο κουτί. Έχω δεχτεί πολλά δώρα στη ζωή μου. Αλλά αυτό εδώ το δώρο που δέχτηκα σήμερα από το κοριτσάκι μου, που πήρε την πρωτοβουλία και το έφτιαξε. Σ’ αγαπώ ως τον ουρανό. Κυρίες και κύριοι όλοι βρισκόμαστε εδώ και έχουμε πάρει τον ρόλο μας πολύ σοβαρά. Μέχρι τέλη Μαΐου θα είμαστε εδώ στο Open».

Η εκπομπή συνέχισε με την καθιερωμένη της μορφή με το κλασικό countdown προς την κορυφή της επικαιρότητας και το κρύο ανέκδοτο της ημέρας από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Το Ράδιο Αρβύλα θα προβάλλεται καθημερινά στις 20.00 μετά το δελτίο ειδήσεων του καναλιού και ελπίζουμε να πάει πολύ καλά, γιατί ο ανταγωνισμός την ώρα αυτή είναι μεγάλος, λόγω της προβολής των δελτίων ειδήσεων των άλλων τηλεοπτικών σταθμών.

Read more