Παπαγεωργίου Σκορδά: Fake news η αμοιβή – Η απάντηση του Alpha [vid]
Τελικά πόσα παίρνει;
ΣΕΙΡΕΣ

Παπαγεωργίου Σκορδά: Fake news η αμοιβή – Η απάντηση του Alpha [vid]

Παπαγεωργίου Σκορδά: Στην εκπομπή «Πρωινό» η παρουσιάστρια αποκάλυψε κατά λάθος την αμοιβή της Ηλιάνας για το Pop Up.

Παπαγεωργίου Σκορδά: H απάντηση του Alpha για tα 30.000 ευρώ διαψεύδει κατηγορηματικά την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

Η συζήτηση ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την αμοιβή που λαμβάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όταν η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε κατά λάθος στον αέρα της εκπομπής της, πρωί της Παρασκευής, ότι αμείβεται με το ποσό των 30.000 ευρώ μηνιαίως.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «Εσύ δεν έλεγες τα χρήματα που έκλεισε η Ηλιάνα, πόσο μας είχες πει, 30.000 ευρώ το μήνα;» είχε πει η Φαίη, απευθυνόμενη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον παρουσιαστή να αναφέρει πως της το είπε εκτός αέρα…

Μια μέρα αργότερα, ο Alpha παίρνει θέση και απαντά στο Πρωινό του ΑΝΤ1, κάνοντας λόγο για «fake news». Σύμφωνα με την εκπομπή «Έλα χαμογέλα», ο Alpha τονίζει ότι το ποσό που λαμβάνει η παρουσιάστρια και πρώην κριτής του GNTM δεν είναι σε καμιά περίπτωση αυτό και ότι πρόκειται για παραπληροφόρηση.

«Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι μια κατηγορηματική διάψευση ως προς το ύψος του ποσού, δεν είναι πουθενά εκεί κοντά. Νομίζω ότι έχει γίνει μια παρανόηση στην εκπομπή, έχω αυτή την αίσθηση και την πληροφορία. Είχαν αυτό το ποσό κατά νου για κάποιο άλλο πρόσωπο που συζητούσε πέρσι με τον Alpha και τελικά δεν έκλεισε», τόνισε δημοσιογράφος του OPEN, επικαλούμενη ανακοίνωση του καναλιού.

Read more