Οι Ομάδες Άμεσης Δράσης «9-1-1» και «9-1-1: Lone Star» επιστρέφουν με νέα επεισόδια στο Fox [vid]
Οι διασώστες πρώτης γραμμής ©2020 Fox Media LLC
ΣΕΙΡΕΣ

Οι Ομάδες Άμεσης Δράσης «9-1-1» και «9-1-1: Lone Star» επιστρέφουν με νέα επεισόδια στο Fox [vid]

Fox: Οι νέοι κύκλοι των δημοφιλών σειρών έρχονται με νέα επεισόδια αποκλειστικά στο FOX κάθε Τρίτη και Τετάρτη.

Fox: Οι δύο κορυφαίες δραματικές σειρές «9-1-1» και «9-1-1: Lone Star» που έχουν επαναπροσδιορίσει τον όρο αστυνομικό δράμα, επιστρέφουν με νέους κύκλους, νέα περιστατικά, συγκλονιστικές αποκαλύψεις και ιστορίες που κόβουν την ανάσα!

©2020 Fox Media LLC

Οι δημιουργοί Ryan Murphy, Brad Falchuk και Tim Minear, έχουν ετοιμάσει νέες περιπέτειες για τους πρωταγωνιστές των δύο σειρών. Ο νέος κύκλος «9-1-1» κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στις 21.50, ενώ το «9-1-1: Lone Star» την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 21.50, αποκλειστικά στο FOX.

Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

©2020 Fox Media LLC

Στα νέα επεισόδια του «9-1-1» οι πρωταγωνιστές καλούνται να πάρουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, χωρίς να διστάσουν να ρισκάρουν ακόμα και την ίδια τους τη ζωή. Ένας καταστροφικός σεισμός, αλλά και το παράκτιο τσουνάμι που ακολούθησε, προκάλεσαν χάος στην πόλη, για το οποίο κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος. Με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Angela Bassett, η σειρά βασίζεται στις αληθινές εμπειρίες που βιώνουν οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, οι οποίοι καθημερινά καλούνται να αντιμετωπίσουν απρόβλεπτες, έντονες αλλά και ελπιδοφόρες καταστάσεις.

©2020 Fox Media LLC

Εκρηκτική παραμένει η κατάσταση και στο Όστιν, του Τέξας. Οι διασώστες πρώτης γραμμής έρχονται αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες συνθήκες στο νέο κύκλο του «9-1-1: Lone Star». Ο Owen Strand (Rob Lowe) προσπαθεί να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα εν μέσω πανδημίας, ενώ παράλληλα έρχεται στο σταθμό μια νέα, δυναμική παρουσία, που θα αλλάξει τις ισορροπίες – η Captain Tommy Vega, την οποία υποδύεται η Gina Torres (Suits).

©2020 Fox Media LLC

©2020 Fox Media LLC

Δείτε το trailer

Τα νέα επεισόδια «9-1-1» και «9-1-1: Lone Star» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

Τη σελίδα του FOX στο Facebook www.facebook.com/FOXtvGR/

Το κανάλι του FOX στο YouTube https://www.youtube.com/channel/FoxGreece

Το Instagram account @fox_greece

Read more