Οι μοδίστρες: Η νέα σειρά των Ρέππα, Παπαθανασίου είναι «παιδί του κορονοϊού»
Περιμένουμε με ανυπομονησία το νέο τους εγχείρημα
ΣΕΙΡΕΣ

Οι μοδίστρες: Η νέα σειρά των Ρέππα, Παπαθανασίου είναι «παιδί του κορονοϊού»

Οι μοδίστρες: Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε για τη νέα σειρά που ετοιμάζει με τον καλό του φίλο και συνεργάτη.

Οι μοδίστρες: Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε στο 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, για το νέο του project.

Ο τίτλος του εβδομαδιαίου σίριαλ θα είναι… «Οι μοδίστρες»!

«Οι «Μοδίστρες» είναι παιδί του κορονοϊού. Νιώθουμε αγωνία όπως κάθε φορά» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ρέππας στο 7 Μέρες Tv. «Η σειρά θα βγει στον αέρα το νωρίτερο το 2021. Μπορεί και αργότερα… Έχουμε γράψει μέχρι στιγμής επτά επεισόδια, αλλά θα πρέπει να ολοκληρώσουμε όλο τον κύκλο των επεισοδίων, για να κάνουμε την οποιαδήποτε συζήτηση»

Οι μοδίστρες αναφέρονται στη ζωή τριών αδελφών που κληρονομούν τον οίκο μόδας της μητέρας τους. Τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα για εκείνες, αφού χωρίς να το θέλουν θα μπλεχτούν με τον υπόκοσμο και θα έρθουν αντιμέτωπες με κωμικοτραγικές καταστάσεις… Για μια ακόμη φορά τρεις γυναίκες αποτελούν τους κεντρικούς χαρακτήρες της εβδομαδιαίας σειράς, την οποία ετοιμάζουν οι καταξιωμένοι σεναριογράφοι, όπως αντίστοιχα στις τόσο ιδιαίτερες και απολαυστικές χάριτες τριάντα χρόνια πριν.

«Το έχουμε στο αίμα μας. Φαίνεται από τότε που έγιναν οι χάριτες, δεν μπορούμε να πάμε πολύ μακριά» ομολογεί με χιούμορ ο Μιχάλης Ρέππας. «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με ηθοποιούς. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα στις πρωταγωνίστριες της σειράς».

Read more