Μουτσινάς Μαλέσκου: Τι συμβαίνει μεταξύ τους – Η απάντηση στο «Δεν χρωστάω τίποτα»
«Εγώ δεν περίμενα κάτι. Γενικά δεν περιμένω κάτι»
ΣΕΙΡΕΣ

Μουτσινάς Μαλέσκου: Τι συμβαίνει μεταξύ τους – Η απάντηση στο «Δεν χρωστάω τίποτα»

Μουτσινάς Μαλέσκου: Ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Ιωάννα Μαλέσκου για το «δεν χρωστάω τίποτα».

Μουτσινάς Μαλέσκου: Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στη μεσημεριανή ζώνη με το «Καλό Μεσημεράκι» του.

Σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης, τερμάτισε στην πρώτη θέση της ζώνης σημειώνοντας 19% στο γενικό σύνολο και 21,9% στο δυναμικό κοινό. Το επόμενο πρωί παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Έλενας Κώνστα «Number 1 Radioshow», όπου αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για εκείνον.

Τι είχε πει η Ιωάννα Μαλέσκου

Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στο Κρήτη TV, έπαιζε πολύ συχνά στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά πέρυσι και η Ιωάννα είχε ερωτηθεί εάν θεωρεί ότι ο Μουτσινάς την ανέδειξε στο ευρύ κοινό και εάν νιώθει ότι «του χρωστάει».

Η ίδια είχε απαντήσει: «Τον Νίκο τον αγαπώ πολύ και τον είχα γνωρίσει -πριν γίνουμε και γειτονάκια στην κοινή μας πλέον τηλεοπτική στέγη- σε παράστασή του στην Κρήτη, όπου τον απόλαυσα να ξεδιπλώνει το ταλέντο του. Δεν κατάφερα να βρεθώ ως καλεσμένη στο πλατό του γιατί η ώρα συνέπιπτε με τη δική μου ζωντανή εκπομπή, οπότε ήταν αδύνατον. Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και περιμένω με χαρά να τον φιλοξενήσω στο “Love it”. Δεν μου αρέσει ο όρος “χρωστώ”. Γενικώς δεν μου χαρίστηκε ποτέ κάτι, ούτε χρωστώ σε κανέναν τίποτα, ούτε και χρήματα (γέλια)», είχε πει.

«Έπειτα, στην τηλεόραση κανείς δεν “χρωστά”. Με αυτή την έννοια, ο Νίκος “οφείλει” υλικό με στιγμές δικές μου και τόσων άλλων προσώπων, που έντυνε τη θεματολογία στην εκπομπή του; Μου “χρωστάει” (γέλια); Δεν πάνε έτσι τα πράγματα και είναι και άκομψη τοποθέτηση» κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου στη συνέντευξή της στο Τηλέραμα.

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς κλήθηκε να σχολιάσει αυτή την απάντηση στη ραδιοφωνική του συνέντευξή. «Αυτά είναι πολύ πάρα-δώσε και πολύ της στιγμής. Δεν ξέρω αν ευθύνομαι εγώ ακριβώς για το ότι έχει η Ιωάννα εκπομπή στον ΣΚΑΙ, επειδή σχολιάζω πάρα πολλά πρόσωπα στη Χρυσή Τηλεόραση και δεν έχουν πάρει όλα εκπομπή. Εγώ έκανα αυτό που ήθελα να κάνω για την εκπομπή μου και από εκεί και πέρα το κανάλι, έκανε ότι ήθελε για το κανάλι», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ένιωσες κάπως με τη συγκεκριμένη απάντηση της Ιωάννας;

«Δεν είχα ανοίξει λογαριασμό για να αισθανθώ κάπως. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να σχολιάζω ένα πρόσωπο στη Χρυσή Τηλεόραση. Σχολιάζω πάρα πολλά, άρα δεν περιμένεις και κάτι. Δεν το κάνεις επειδή περιμένεις κάτι. Άμα περιμένεις κάτι από τους άλλους, είσαι ήδη χαμένος. Γιατί, έχεις δώσει τη δύναμή σου στον άλλον και άμα δεν σου δώσει αυτό που θέλεις, αισθάνεσαι αδύναμος».

Φαντάζομαι, το ρωτάει σε αντιδιαστολή πχ με την Μαρία Μπεκατώρου, η οποία είχε δηλώσει πως χρωστάει πολλά πχ. στον Θέμο Αναστασιάδη…

«Κοίταξε να δεις, έχει να κάνει με το τι πιστεύεις για τον εαυτό σου και το πόσο έχεις ανδρώσει τον εαυτό σου να είναι δυνατός και το πως θέλεις να πλασαριστείς. Είναι πολύ προσωπική υπόθεση όλο αυτό. Δεν έχει να κάνει με μένα. Εγώ δεν περίμενα κάτι. Γενικά δεν περιμένω κάτι. Άμα έρθει, ευγνωμοσύνη, ευχαριστώ πολύ, άμα δεν έρθει ευγνωμοσύνη πάλι, μεγάλη μου χαρά. Δεν ανοίγω παρτίδες. Είναι η αλήθεια. Χειριζόμαστε τον εαυτό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εγώ τον δικό μου, η Ιωάννα τον δικό της, εσύ τον δικό σου, η Έλενα τον δικό της. Δεν έχει να κάνει με εμένα αυτό το πράγμα. Δεν αισθάνθηκα κάτι».

Νομίζουμε ότι το θέμα θεωρείται λήξαν…

Read more