«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Νέα ζευγάρια μας υποδέχονται την 8η σεζόν
Η μουρμούρα συνεχίζεται...
ΣΕΙΡΕΣ

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Νέα ζευγάρια μας υποδέχονται την 8η σεζόν

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Η σειρά του Alpha συνεχίζετια με μεγάλη επιτυχία και για 8η σεζόν.

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Έχουμε παρακολουθήσει αυτά τα χρόνια όλες τις περιπέτειες των ζευγαριών που εναλλάσσονται. Η καθημερινότητά τους μοιάζει με τη δική μας και σε αυτό οφείλεται και η μεγάλη επιτυχία της σειράς.

Τα ζευγάρια έχουν αλλάξει στη διάρκεια των ετών με σταθερούς πάντα τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και το αγαπημένο ζευγάρι Αντώνη Αντωνίου και Ελένης Κοκκίδου. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της RealLife την επόμενη τηλεοπτική περίοδο οι άνθρωποι του σταθμού πρόκειται να ανανεώσουν την κωμική σειρά. Στον 8ο κύκλο της «Μουρμούρας» θα προστεθούν λοιπόν και νέα ζευγάρια, δίπλα στα ήδη γνωστά και αγαπημένα.

Εξάλλου ουκ ολίγες φορές είδαμε προσθήκες στη σειρά που άλλοτε αγαπήθηκαν από το κοινό και άλλοτε αντικαταστάθηκαν από άλλα τηλεοπτικά ζευγάρια.

Η σειρά είναι βασισμένη στην ισπανική τηλεοπτική σειρά Escenas De Matrimonio (Σκηνές Γάμου) των Mediaset España & Alba Adriática και παραγωγή της Plus Productions.

Έκανε πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου 2013, ενώ λόγω της επιτυχημένης πορείας στα νούμερα τηλεθέασης, μέσα στο Μάρτιο του 2014 το κανάλι ανανέωσε τη σειρά για ακόμη ένα κύκλο ο οποίος έκανε πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου 2014. Στις 31 Μαρτίου 2015, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε στην εκπομπή Ελένη ότι η σειρά ανανεώθηκε για τρίτη χρονιά. Στις 9 Μαΐου 2016, επιβεβαιώθηκε από το κανάλι ότι η σειρά θα συνεχίσει για τέταρτη χρονιά.Στις 6 Μαρτίου 2017, ο Κυριακίδης ανακοίνωσε πως η σειρά ανανεώθηκε για πέμπτη χρονιά. Τον Μάιο του 2018, το κανάλι είχε αποφασίσει και ανακοίνωσε τη διακοπή της σειράς, ωστόσο τον Ιούνιο του ίδιου έτους η σειρά ανανεώθηκε για έκτη χρονιά έπειτα από μεγάλη απαίτηση του τηλεοπτικού κοινού. Τον Μάιο του 2019, ανακοινώθηκε πως η σειρά ανανεώθηκε για 7ο κύκλο επεισοδίων, ενώ έναν περίπου χρόνο αργότερα, τον Απρίλιο του 2020, υπήρξε ανανέωση για 8ο κύκλο επεισοδίων.

Read more